Rachael Ray igen :P
Hans största tips angående mat var att äta efter regnbågen; gul, röd, grön, blå, lila. Man kan även äta brunt men något man ska undvika var vitt. Aldrig låta talrikens tjocklek bli större än 1,5cm, gärna äta en liten talrik med sallad före maten. Har man svårt att bli mätt så går de lura magen med vatten, drick ett glas vatten före maten, undertiden och ett glas vatten efter så lurar du hjärnan att du blir mätt och du kan på så vis också hålla dig till att äta lite och ofta.
Hans största grej var att han arbetade med personerna individuellt, går till roten av problemet för att man aldrig ska gå upp de kilorna man blir av med. Han sa att de som är redo och går in helhjärtat för att bli av med sin vikt går ner och aldrig upp igen för de har beartbetat deras problem, andra går in halvhjärtat och då hänger inte kroppen med.
(Nu gör hon fetsnål taco-pasta-röra; Köttfärs med lök vitlök jalapenion (utan kärnor) kryddor tomatpure och CORONA BEAR :P + sen slänger man i det i pastan, sist toppar man med de man vill ha på sin talrik; gurka, tomat sallad m.m. HAHA och lagom nu kom ica reklamen med lite rabatter på tacos)
Tillägg 8/2-2011 kl 17:27:
Use the plate as a guide to decrease your portions. "Keep an inch between your food and the edge of the plate and make sure the food is not more than an inch high," he suggests. "Or use a salad plate as your entree plate."
Drink a glass of water before and after each meal to fill your stomach. "The water stretches your stomach. It sends a signal to your brain saying, 'I'm full, no more!'" he explains. "Now you're stretching the stomach to its maximum but on fewer calories!"
Use the color of the food as a guide to make the healthiest choices. "The best colors are the rainbow - so orange, blue, reds and greens are the best colors with all the vital nutrients that you need and the vitamins and minerals. The next best would be the browns, the whole grains and multi-grains," Dr. Ian says. "The worst of course are the whites, the enriched flowers."
Eat different foods and vary your menus. "If you change your diet every four days you prevent food boredom, and you burn off more calories because your body never gets adjusted to eating the same foods."