11 september

Idag är det 24 år sedan.. aah neeee nu tror ni jag förlorat förståndet !
Inte World Trade Center förstås, det är ju 11 år sedan. Fatta, det känns som om det var nyss! Kom ihåg när våra lärare kallade in alla i Aulan för en tyst minut.

Det jag ville inflika med var att det är 24 år sedan jag döptes idag/igår beroende på vilken sida av dygnet man väljer att se det på :)

För övrigt är "Remember me" en riktigt bra och tänkvärd film för den som inte redan sett den. Ni kommer förstå när ni når slutet :)
_______________________
Sen kan jag inflika med att jag har skaffat en ny blogg. Vad den heter kommer ni att få veta efter nyår (troligtvis). Anledningarna är många men den största är att det skrivs om saker från nu:et som jag vill hålla i låg profil + några hemlisar. Bloggen är dessutom låst för tillfället så det går inte att komma in även om man så hittar den !

Det är inget hemskt och inte något världsomfattande, ni kommer kunna läsa där i efterhand sedan när den publiceras och då kommer ni förstå allt.

Puss på er :)


Sessan

 Eller Gandhi som många känner henne som :)
Våran lilla Sessa! Så underbar är hon, hittar lådan varje gång och sover i sängen brevid, på eller nära oss. Hon är verkligen en dröm! Just nu är hon dock lite ledsen på mig för att jag suttit vid min mac så länge. Det är inte lika roligt att ligga i knät när jag faktiskt gör något. Helst ska jag ligga död i soffan med henne på min axel eller mage så hon när hon känner för det kan äta upp mina händer.
 
Sen ska jag avslöja en sak... Alla.. verkligen ALLA tror att min sambo hatar katter.. ni skulle se han nu. INGET är roligare än våran lilla kisse haha. Han sa det så sent som igår att han leker med henne minst 10 minuter varje morgon innan han går till jobbet ♥ Jag som faktiskt trodde han skulle rå ogilla att ha katt har verkligen bevisat den totala motsattsen. Han är nog allt min lilla mjukis :)
 
Hälsning från sessan som leker med mina fingrar samtidigt som jag skriver :
3gfbg

 elphoto.blogg.se/mysecrets


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!