Midsommar

Helgen har varit hur góo som helst. Träffat massa människor som jag tycker om och haft ruskigt skoj!
I fredags var det fest hos underbaraste Malin och Krister och igår grillkväll hos min käre far. Vet inte exakt vilka bilder jag får och inte får lägga ut här så det får helt enkelt bli en kladdig jodgubbståta från igår ;)
Vill tacka alla nära och kära för deras medverkan i en bra helg och i morgon börjar jag knega igen.. :)

Har en ångest känsla i kroppen.. eller kanske mer djup sorg?!
Endel saker får en verkligen att undra och man är inte alltid lika säker på att allt kommer bli så bra som man vill. Jag vet bara inte vart jag ska ta vägen.. Vill helst av allt bara förvinna... Sen att man hör det, nästan dagligen från olika håll gör inte saken mer uthärdlig. Men gårdagen startade en ganska djup känsla i min kropp som jag bara vill bli av med.. Önskar ibland att de inte va så jag ville.. att jag bara inte ville. Men jag vill.. vi vill.. redan igår.


GK behandling

Nikita hair kör kampanj just nu på sin speciella hårbehandling för att få finare och mjukare hår så jag lurade med mig min syster dit idag. Tror vi båda va väldigt nöjda med resultatet men syster min va väl mindre nöjd när Infon om att inte varken vatten eller uppsättning av håret va ok i 2dygn, detta för att de kan skapa veck eller påverka behandlingen negativt. Men vill man vara fin så får man lida pin :)

Nu ska jag försöka sova, har försökt med de sedan jag kom hem men de har gått sisådär bra. Mått kasst och känt mig dålig pga vad jag tror är min medicin idag.

Sov gott allesamman !
Puss :-*

 Ben & Jerry

Min första ben & Jerry ever! Ganska gott men kallt, gillar inte kallt så väntar tills den smälter lite i taget hehe. Kollar på New Girl vilket är en någorlunda pinsam rolig serie haha.

Var och såg nya snövit filmen igår, den hade en en så lovande chans men den föll nästan platt. Den får nog bara en 3:a av mig. Men bara för att de känns som att de saknades massvis med innehåll och scener! Trist, men annars va den ganska ok :)

Blir nog Nikita kväll när Samuel slutar jobbet, vi har gjort massor varje dag vi varit lediga de sista och de kommer va likadant några helger framåt. Sen fick jag mer smak av egentid när vi körde nikita maraton i onsdags ! :) mys pys ❤

Puss på er!Lördags mys ?!

Ligger här i min soffa iförd min ziperall och hatar världen en aning idag. Två dagar denna vecka har jag blivit väckt av vår hemska grannes musik!! I onsdags började han spela strax efter 10 och jag hade jobbat kväll och somnat först vid 3-4. Ska tydligen skrikit ut att jag skulle repa sönder hans bil med sten pga frustration. Idag började han spela strax innan 9!!!! Jag va sjukt trött och lyckade halvsova i alla fall 10-20 min innan jag blev riktigt irriterad. Så jag klev upp och gjorde va vem som helst hade gjort... Hämnas! Björn rosenström på högsta volym, han sänkte. Efter 20 min gav han upp (fattade budskapet). Hör fortfarande dunka dunka men de är inte alls lika högt!

Ska kanske erkänna att jag har onda planer angående morgon veckan som kommer. Men vill inte jävlas med alla andra så får nog komma på nått bättre! Är ju inte jätte ond av mig, men när jag blir väckt av musik som jag inte gillar när jag vet att jag har sovmorgon och har en djävul i ryggen går de döda första bästa !!Jönköping i mitt hjärta ❤

Har haft en riktigt trevlig dag och kväll. Träffat min underbara syster och massa gamla vänner! Sånt som får en att önska man bodde närmare eller kanske rent av i kollektiv.

Saknar er allesammans redan❤Rix fmRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!