Jkpg

Gjorde en snabb visit i Jönköping igår, gick på A6 med Lise på eftermiddagen och åkte hem till Otto på kvällen. Lise drog hem tidigt medans jag otto och Nicke satt och prata om allt möjligt, allvarligt som roligt. Kl:3 inatt vart jag hemma :)

Idag och nu sitter jag i min nyinköpta siden pyjamas från hm och gottar min kropp i solen som skiner in över soffan. Skulle lätt kunna va 30grader i bara solstrålar :) meeee like!!Mellanmål

Varit på gymmet och gjort ett rejält pass 😊 känns så bra ! Nu blir det en fruktmix och gröt sen drar jag till Jönköping !Barn på is

Samuel påminde mig om att blogga, om det var idag eller igår!? Så det kanske var på tiden. Har eg massa oredigerade bilder och väldigt många planerade bilder. Har köpt endel saker som jag vill visa. Men det är så mycket som jag vill just nu så några saker får lov att vänta.
Här har ni i alla fall några bilder på tvillingarna Malin och Linus. Riktiga linslusar. Dessa syskon är väldigt blyga av sig och om man inte träffas allt för ofta så gömmer de sig väldigt gärna bakom Mamma. Men så fort jag visar min kamera blir de nyfikna och börjar våga prata med mig, sen släpper de mig inte och vill bara leka med min kamera. Skulle du våga låna ut de dyraste du har till en 5åring utan att hålla uppsikt på det ;) ?
Man blir i alla fall inte nådigt sugen på en liten när man ser Gabriell, den yngsta, vandra runt. Han har börjat prata med rena meningar och busa mycket med de andra barnen mycket mera nu. Simon, den älsta, håller ihop med Mimo och Misse, meka bilar är mycket roligare än att leka med kottar och pinnar ;)
Nä nu ska jag ta tag i mitt liv (dvs. lägga mig i sängen och kolla på TBBT tills jag somnar).
Puss på er !
(I morgon kommer Mia, YEAH!)


Hemmakväll

Ikväll blir de film/Hemmakväll med massa godis och cola ;) Nä inte massa men lite ?! De hade "rea" på godis, 29:-/kg. Alla gick som tokiga, barnen var de ända som inte trängdes haha. Jag rycktes med i stämningen kan man ju säga. Gick lös och tog allt jag tyckte va gott, tänkte inte på att påsen växte förrän handen vek sig. En hyfsat stor godispåse i rabbat är inte fel !

Nu ska jag vila min arma rygg, konkat runt på möbler och frusit massa så nu (efter min varma dusch) ska jag lägga mig ner i soffan, intar fosterställning, och vänta på att Samuel kommer hem så vi kan börja vår filmkväll !


Puss på er!WEN

Här är alla mina nya hårprodukter.
Det funkar inte riktigt som vanligt schampo. Ska bli intressant att testa :)


Innehållet..

För att vara första gången som jag fotar en produkt så tycker jag att det gick riktigt jävla bra ;) Stressa dock med 4:de bilden, så är inte helt nöjd med den. Samuel höll på att gå innanför dörren och ville att han skulle se och läsa om mina inköp här hehe.
Hope ya all like it ;)

För er som inte förstår vad det är som jag har köpt så är det en mini studio för produktfotografering och WEN hair care. Har tittat jättelänge på studion, skulle köpt den till mig själv i julklapp.. (vilket eg. inte är hela sanningen för de skulle faktiskt Samuel göra men man kan inte hålla sånt hemligt för mig vilket slutade med att Samuel försökte lura mig att han inte skulle köpa de vilket gjorde att jag köpte den men sen blev de massa betalnings strul.. bla bla bla bla bla från morgon och till kväll är det bara bla bla bla). Nu har jag den i alla fall Ö.Ö
Och hårprodukten köpte jag mest pga mitt torra slitna hår. Ska se om den funkar, gör den inte de efter 60 dagar kommer jag retunera skiten ;)
Puss på er!


Paket

Ååh!!! Happy!!! :DMelodifestivalen + Maria + konstiga bilder på FB

Sitter inbäddad i en filt i soffan hemma med Maria vid min sida, popcorn godis och cola. Kan livet bli bättre just nu? :)Hanna Sperling; ELPHOTOHannas sång till Maria ♥Till världens finaste Maria ♥

Firade Maria i lördags, här har ni lite bilder från händelsen! :)
Enjoy!!
Här har tösen precis möts av ett hav av balonger! (ursäkta kvalitén men reaktionen var klockren)
Samuel roar sig med balongerna och Hanna står spänt och väntar på sin kära syster!
♥♥♥
Här har vi tåRtan jag var med och bidrog till.
Tycker bilden blev i en hiskeligt bra kvalité :)
Efter tåRta blev det bowling.
Jag glad som tusan tog inte så många bilder under den visiten ;)
Har har vi hela syskonskaran så som den ser ut idag.
Kanske kommer fler med tiden :)
Vem vet?! ♥


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!