De senaste

Sjukhus besök i måndags och tisdags.
Varför?
Jag har haft sjukligt ont i min mage de sista och det visade sig att jag hade en infektion. Vart vet läkarna inte, men de gissade blindtarmen pga vart jag har ont. De kan inte veta för de kunde inte se något på ultraljuden.
Har varit med om denna smärta två gånger tidigare, en gång när jag fortfarande bodde hemma och en gång när jag bodde i min stuga. Båda gångerna så förvann smärtan sakta, samma som denna gång.
Får väl se när de händer nästa gång ;)
Pappa sa nått om att "bara" ta bort den... PUH!


(bild på farfar från midsommar)


Plötsligt händer det..Hemlighet

Har två sådana jag bär. En stor och en lite mindre. Alla som är intresserade kommer få reda på de inom sinom tid, men inte just nu.

Det är dock några som redan vet båda. Men inte något jag kommer gå ut med förrän det är klart! Endel tar de kanske som att man inte är ärlig eller undanhåller saker, jag väljer att se de som överraskningar som jag hoppas andra blir glada över :)

Bild från midsommar på mig och kära syster!
Mins mig för den jag är och inte den ni tror jag är..En vanlig söndag

Som alla andra söndagar så har man måndags ångest. Men min är inte så illa med tanke på att jag jobbar kväll och ändå får lite sovmorgon denna vecka, något som är väl uppskattat. Utöver detta har vi hälsat på jocke och jeanette med puppisarna idag igen, helt otroligt söta!

Vi ska boka semester nästa vecka, detta till julen som kommer. Ska bli riktigt nice. Vi missar svensk jul och nyår men tror nog de går lösa kanske veckan innan vi åker?! + att Skype är billigt i och bra från utlandet, 15:- eller något oavsett hur länge man ringer eller om de e videosamtal eller ej !

Just nu ska vi virka klart mitt hår sen ska jag slänga i färg. Visst har jag världens underbaraste kille ❤RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!