Iphone

Idag har varit en hemma dag.
Varit mkt på jobbet denna veckan så är grymt sliten. Behövde en hemma dag. Så har varit lite smsande, paketinslagning, WF och massa massa Vänner :) Its the best series ever!!

I morgon blir det Jönköping!
Ska bli skönt att komma hem lite.


Jimmy eat world

Såg denna på jobbet igår, en kollega som tipsa om detta band. Föll pladask. Lyssnat på dom i en timma eller något nu :) Helt fast! Fick mer sug så nu ligger dom i spotify på en helt egen lista ! Kan va bra positiv löpar musik!


Fått höra x- antal gånger denna veckan att jag har tur och borde vara lycklig med vad jag jobbar som. Inte många tjejer som är truckförare! Dessutom får jag jobba med nästan bara killar, vilket alla män jag möter säger borde vara en dröm! Vet inte riktigt där ;) Det är ju väldigt roligt att jobba med killar faktiskt. Men jag hade gärna haft lite kvinnligt stöd av min lilla Malin ibland ♥ Hon är så taskig som bara vill vara ego och plugga ;)
Kan bli ett och annat sex skämt för mkt ;)
Man blir nästan lite störd av att umgås i en sån värld. Nästan så man själv glömmer bort att man faktiskt är tjej! Man får en mer bonnig attityd hehe. Eller jag får.

JUL snart :)
Längtar till jönköping. Saknar de oerhört mkt just nu. Saknar nog staden lika mkt som folket. Funderar på att kanske bo på hotell en vecka eller något där när jag har råd. Pratade som senarst förra veckan med en kollega om varför Jkpg är så bra! Höll på att fälla en tår (men de vet inte han heehe). Det är lite kännsligt. Speciellt nu efter vad som hänt de senaste året.
Finns mkt jag inte skriver här som jag vill få ut
Men det kommer nog gå till min kära vän lise någon dag ♥


Bara för att!

DEN ÄR SÅ J*VLA COOOL! :)


Me My Self And I

Sitter och skakar som tusan! *fryser*
Har mycket att tänka på dagar som dessa. Bland annat avsaknaden av julklappar. Har typ .. 2 !? Ingen av dom är inslagen och vet inte riktigt vad övrigt som skall inhandlas! Sen har jag sjuuuuka problem så här nära jul.. JAG HAR TAPPAT MITT KONTOKORT!!! Dumma dumma dumma ELIN!! >.< Även mitt citygross kort är borta! Men de spelar kvitta! Ska gå och be om ett nytt och be de spärra de andra, men kontokortet är skit att jag tappat! Ofta är det jag som handlar när vi behöver saker. Det är jag som har tid att gå till affären direkt innan eller efter jobbet. Samuel slutar ju ofta i ruschen eller när allt är stängt!

I morgon kommer förmodligen en man som ska fixa med vårat telejack. INTE sugen! Är även veckomöte. Så behöver typ 3 liter cola för att klara dagen, men kan inte inköpa någon !!! Knasbas!!
Någon som råkat hitta mitt kort? Vet vart jag kan ha gjort av det?! VILL HA DE NU! :(
Dock är det spärrat så kan ändå inte använda det. Så har jag även beställt ett nytt kort. Ett med foto på igen. Denna gången valde jag att vara ego med en egobild! ;) Har ni otur kommer jag visa den!
Behövde prata lite med er idag ser jag ;)
Önskar jag kunde be min syster komma över på en varm kopp oboy/kaffe (?!!?) och bara prata systrar imellan. Kanske muta med nutella så kanske hon kommer?! Nä? Inte?! Jooo! :)
Har en stor saknad av Jönköping de här dagarna.. ♥


Hands ♥

Sitter just nu och redigerar lite bilder från helgen när jag och Samuel hälsade på Krister och Malin! Jag är ju ganska ny inom att fotografera andra så är väl inte direkt bäst på att dirigera, men jag tror det kommer :) Som tur är så har både Malin och Krister öga för fotografering så det hjälper, samtidigt som man blir extra nervös hehe!

Får se hur det går. Har typ sabbat allt genom att (vet inte hur detta gick till :( .. ) konvertera alla blider till JPEG utan att veta det och när jag sedan var klar med överföringen till datorn raderat orginalen från minneskortet :'( SNYFT!!!  Har kanske även skaffat mig något nytt offer ;)


Something good in everything I see!

I vardagen finns det bara en sak man förtrösta sig på ♥

Tiden går läskigt fort fram nu mera!
Känns som att de var sommar igår, nyår i förrgår. Men det är snart dags igen!?
Men för ovanlighetens skull har jag haft en hyfsat positiv inställning till snön :) Förvånansvärt chockerande. Gillar snö när den var som det var igår! Runt nollan, vindstilla, blå himmel och bara några centimeter. Helt perfekt. Inget mer inget mindre. Har dock inte varit ute idag ännu men ska ut nu om en liten stund, ska vandra till gymmet. Tyvärr verkar de som att lite snö smält bort och då blir det ju slask vilktet inte alls är lika skoj!
Ha de fint !!
Puss!!!!


Hej mitt vinter land! Nu är jag här <3 så ...

img_2812 (MMS)

Hej mitt vinter land! Nu är jag här <3 så fint de är!!



Kommentarer

Jag älskar att få kommentarer :)
Det gör det skitskoj att blogga! Men måste bara säga att jag inte vill se denna typen av denna kommentarer. Den gör mig bara upprörd. Vill du länka mig, länka mig för att du tycker det är kul att läsa min blogg eller för att du gillar mina bilder. Fråga inte sånt här :)


Fick direkt efter detta 3 nya liknande kommentarer !
Ni är fina som tycker om min blogg, men undvik kommentarer där ni ber mig länka er eller liknande då detta för mig gör det mer frånstötande att äns kolla in eran.



Första snön som ligger kvar :)

img_9697 (MMS)

Första snön som ligger kvar :)



Fixed

Här sitter jag hemma en söndags morgon sliten !
Var på nattbio med en vän och Samuel igår. Helt okej film. Men jag har börjat tycka att dagens filmer är slarvigt gjorda. Är det bara jag som är kräsen? Är det bara jag som vill ha mer detaljer och mer överraskningar? Kanske :)
Men det är nog sådan jag är. Jag kan nästan alltid lista ut slutet innan spänningen äns börjat.

Idag ska jag slappa ! Samuel pratade något om att hälsa på Jocke och Jeanette ♥ Det var ett tag sedan så det är väl på tiden ! Ska lämna tillbaka hans objektiv och berätta om Tamrons kameraservis. Har nämligen skickat in ett objektiv dit nu. Hoppas de kommer gå bra med min lilla bäbis! Känns som att man skickar iväg sin arm och man känner sig helt naken och sårbar! Hoppas de ringer tidigt i veckan så jag vet hur det går! Jocke hade också ett tamron objektiv som va trasigt men inte värt att lägga tusenlappar på, så får väl se hur billigt/dyrt detta kan bli! Har väl intalat mig själv att jag inte ska lägga mer än 1.000 för då är de bättre att köpa ett nytt. Men de är min bäbis ♥


Julemys ♥



Macintosh

Mitt nya arbetsbord!! :D
Förra månaden kom bordet och för en vecka sedan kom denna något komplicerade men helt underabara dator! Det är en IMac, Apple. Im in heaven!! :) Samuel är väl inte riktigt lika nöjd för den är mer komplicerade en vanlig dator. Det mesta är tvärtom fast fortfarande liknande. Så när han ska göra "Ctrl+alt" så händer massa konstiga saker hehe. Denna har EN sådan knapp, "CMD" heter den vilket är mkt enklare.
Hur som, I love it! :)
Har även beställt hem ADSL nu!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!