Bano♥

En tanke går till dig och din familj ♥
Tänker på dig Saman!


Trip á la Misse

Var och hälsade på vår käre vän Misse. Jag passade på att ta några trevliga bilder medans alla andra roade sig med bilar ;) Börjat tröttna lite lätt på att hänga över en bil när jag inte fattar något eller kan hjälpa till hehe. Men I like att följa med :) Ibland kan man få lite tänka tid för sig själv eller ta en fotopromenad inärheten vilket alltid är uppskattat.


14 dygn 23 timmar 20 minuter


YEAH!!
Nu är det "bara" typ 15 dygn kvar tills jag stämplar ut för semester! :D SKA BLI SÅ SKÖNT! Längtar som en gris!!!! Alla andra har antingen redan haft sin semestet eller har presis börjat den. Kännes som att någon håller mig på halster haha. 

Har dock läst väldigt många bloggar genom åren där de skrivit ut att de ska på semester resa och så har deras hem blivit ränsade. Så jag kommer inte att berätta om jag ska eller när jag ska åka någonstans. Det kommer ni få veta i efterhand och jag kommer att uppdatera väldigt sällan överhuvudtaget på min semester så jag hoppas att ni har överseende med detta :)

Kyss på knät !


Födelsedagsfirande

Hemma hos syster yster på lite 21 års firande. Blev god middag som Alma lagat och lite fika som satt fint i kistan ;) Trevligt att träffa familjen så där för att bara umgås tillsammans.



När vi åkte hem fick vi erbjudande om bowling på kvällskvisten tillsammans med ett par bekanta. Vi hade riktigt skoj, jag slog flera strikes och spärrar (så länge jag konsentrerade mig vill säga haha). Ledde stort över alla tills en mupp gick om mig på slutet, kan inte varit många poäng dock !

Kvällen blev kanonish! Levde loppan och min kära Molly (bara för att va snäll) med Krister! De har bara varit hemma en vecka så de va på tiden att de följde med. För bruna, fina Molly♥


Getterön

Vi satt där på stenen med varsin glass i handen. Vi pratade om livet, dess mening och vad vi ville få ut av det. Gled sakta men säkert in på hur vi träffades, en regnig sommardag i Juni 2004. Minnen som vi skrattade och skämdes över.  Men även minnen som värmde! Tillslut tittar han in i mina ögon och ger mig ett leende jag inte kan säga nej till. Han ger mej den underbaraste kyss, böjer sig ner och plockar upp den finaste lila blomman, gick ner på knä och frågade mig om jag ville leva resten av mitt liv med honom ♥


Ängeln Gabriell



Han är såååååååå söt!
Denna gooa pojk klättrade som tusan bland bumlingarna när vi va ute på "nostalgi-fika". Han skulle försöka hänga med syskon och göra som alla andra. Samuel höll på att stryka med haha. Han fick ont i hjärtat när han såg alla barnen stå på toppen av alla stora stenar. Jag själv sprang som en galning och jagade alla barn för att försöka få en eller annan bra bild :)


Familj

Min kära syster yster blir 21 år gammal idag!! 
Jag körde en lite trevlig nedräckning igår kväll så hon verkligen skulle känna hur ungdommen rann ur henne hehe. Taskig jag kan va ibland, Fyyyyy!!! Allvarligt talat. Någon som har ett bidrag till en present?
Jag tänkte något i denna stilen??!


Häckner

Var på underbart duktiga Häckner i fredags. Blev dock lite upprörd på honom pga att han trodde jag satt och filma när allt jag gjorde va att ta kort. (Det är förbjudet att filma honom uppträda) Satt med kameran i handen hela tiden berädd om de skulle komma något häftigt att fotografera. Men aah.. blev tillsagd 4-5 gånger att lägga ner kameran av honom då han förmodligen trodde jag filma. Sista gången måste jag dock säga va obefogat då jag bara hade kameran i knät och han sa "Kan du sluta filma!". Men men. Han märker väl de nu när jag inte har haft något att lägga ut på digtuben.


Hjul & Vingar #2

Vi gjorde Theres & Chrille sällskap på Världshuset och åt en bit mat innan vi vandrade vidare för att sällskapa lite på fästningen. Det var rusigt gott! Alla åt fläskfilée men i två olika former då Chrille och Theres valde att äta planka och vi inte gillar träsmak (läs med lite ironi) Fick ett par fina bilder också !


Hjul & Vingar #1

Lördag på Wheels and Wings började med lååååååååång kö! Den korta biten som vanligtvis tar kanske 5 minuter tog oss sammanlagt 1 timma att åka hehe. Folk tröttnade på köerna, lämnade sina bilar med föraren kvar och började gå in till stan! Det är väldigt härligt att stå i bilkö jämte gamla jänkare, man blir så härligt go i huvudet. Kan dock tänka mig att de som sitter i sina jänkare mår mycket bättre än medtrafikanterna.


Frukost i bilen :-)

mms_img15085 (MMS)

Frukost i bilen :-)



Äna gott äna :-D

mms_img72681 (MMS)

Äna gott äna :-D



Idag blir de varberg och bilskoj (?!??). S...

mms_img15147 (MMS)

Idag blir de varberg och bilskoj (?!??). Sitter i bilkö och har gjort de de senaste 20minuterna, kommit halvvägs kanske ;-) snart framme. 1 timma kvar kanske :-)



Ikväll blir de till att träffa Vickan, gam...

mms_img15207 (MMS)

Ikväll blir de till att träffa Vickan, gammal vän till Samuel. Vi ska äta en bit mat och kolla på Carl-einar Häckner. Ska bli riktigt skoj måste jag säga :-D



Damt damt daaaaa...

TA DA!
Har skaffat mig en Canon :O

Varför ??! Jag är väl "en Nikon"?! Anledningen till detta är ganska enkelt. Jag har kollat lääääänge (1 år!? cirkus?!) efter en bra kompakt kamera och har kollat länge på vilka som sägs vara bäst, vad tester visar och rekat lite själv i kvalité listorna på nätet. Kom fram till att Canon´s mer avancerade kompaktkameror är mer utvecklade är Nikons avancerade kameror är.

Jag har inte något emot Canon, har ägt en Canon tidigare och har tagit väldigt många bra bilder med den (innan den blev stulen). Vrakade ett år senare efter en kamera jag ville ha och det blev min D80, efter de har det "bara" blivit en kamera till och det är min nuvarande D300s som jag är ruskigt nöjd med!

Vad tycker ni ?!
Nu kommer det garanterat komma upp fler bilder här. Enkelt, snabbt och kvalitée !


Mysecrets


Det finns många saker här i livet som man inte vill dela med allt och alla, så jag har en separat blogg för detta och den är dessutom lösenords skyddad. Detta gör att de som är intresserade av att läsa lite mer privata saker som rör mig får därför skriva en kommentar här under i detta inlägg (en annan gång, eller nästa gång denna bildlänk kommer upp) med namn så återkommer jag med användarnamn och lösenord.

(klicka på bilden för att komma vidare)


Trettonde i Sjunde Tvåtusen Elva

Idag är en typisk jobbdag när man bara vill komma hem så fort de bara går, lägga sig på soffan och dra filten över huvudet.


Har en sak jag ser fram emot att göra idag som jag ska pilla med. Kanske eventuellt tråkdiska också men det får bli ett senare tänk hehe. Nä, allvarligt talat så har jag haft lite av ett "tradera" beroende som Samuel så fint kallar det. Först köpte jag mitt Zumba, sen ett värmebälte till ryggen (funkar sådär och bränner, ger ev. bränskador) och nu detta (!?!?). Vad det är jag skaffat till mig är det nog bara 2 ytterligare personer som vet ! Men ikväll/i morgon så kommer ni också att veta.


Ska även innom kort framtid testa mig på ett expriment i motljus som jag läste på en av mina favorit sidor här nyligen !! Ska bli så skoj!!! Har aldrig haft de lätt att fota i motljus, men det blir så fina bilder och jag vill verkligen lära mig detta. Så tack goooo goooa jönköpings piga för att du publicerat detta!!


Känner lite skam när jag inte uppdaterar s...

mms_img51053 (MMS)

Känner lite skam när jag inte uppdaterar så ofta och sen ser hur många som är inne och kollar. Helgen har varit bra, vi hade jätte mysigt i fredags. Lördagen va vi i varberg, sov i bilen den natten och söndagen hände de inte speciellt mycket. Hade tänkt redigera lite bilder igår men tränade 1,5timma direkt efter jobbet sen städade vi hela lägenheten (vilket verkligen behövdes) och lagade mat haha. Så vi hann inte göra så mycket mer. Helgen är för en gångs skull nästan helt planerad och jag längtar faktiskt :-) Hoppas alla ni haft en bra helg och att ni får en underbar vecka.



Äntligen :D

Nu blev det väl lite skillnad?? :)

Lagt enorm tid på att få till en bild till headern. Såg typ sur ut på alla "test" bilder jag tog och varje gång jag skulle ta den riktiga så funkar inte min fjärrutlösare >.< Det problemet har jag aaaaaldrig haft förut!!! :O Eller!?

Ikväll blir de romantiskt tema. Samuel ska ta med mig ut och äta på restaurang och efter det ska vi gå på bio! Ska se en ganska oromantisk film men de är den typen av film vi gillar :) Hanna heter den.


Myssi pyss !!

Är dom inte söta ??! :D
Snacka om att Samuel kommer bli en underbar far. Han är alldeles perfekt :) 

Har precis lagat mat, ätit och gjort matlådor. Snart blir de dags att åka och tråkjobba :P


Designen

Har nästan helt glömt bort att jag höll på att göra om min blogg design :P
Men NU har jag pillat klart med utformningen på den. Bara bilderna kvar :)

Har inte helt bestämt dom än men de kommer bli grymt!


Söt Malin och Fin Samuel

Nu har jag redigerat 6 bilder på en timma. Visst är Malin yber söööööt!??! Så fort hon ser min feta kamera hoppar hon in i en pose som här haha :) Finns inget roligare !!!


Nu måste jag dra mig till jobbet :)
Ska köpa lite yogurth och annat innan jag börjar.


Lill killen

De va dessa två bilder jag redigerade ihop igår :)
Faktiskt ganska nöjd med dessa :D Har lite svårt ibland att få bort de gula som ibland kan bli i bilderna när man fotar. Men tror jag hittat en jätte bra knapp hehe. 

Ska äta min frukost nu. AllBran :D
Sen ska jag steppa upp min träning på Zumba, ev springa beroende på om jag känner mig slut eller inte :P Sen redigera lite fler bilder som jag kan lägga på tidsinställda inlägg så ni inte blir utan uppdateringar när jag inte har tid att sitta vid datorn :P

Puss på er alla :)


Jag är sämst!!!!

Alltså förlåt att jag är så sämst på att uppdatera!! :O 
Måste bli bättre på att mms blogga när jag är på språng. Hade tänkt uppdatera tidigare idag men körde mitt Zumba, sprang, duscha och redigerade 2st bilder men sen när jag skulle lägga upp dom så skulle jag träffa Samuel :P De går ju inte missa en kvällsvecka liksom ;) ♥
Nu är mina arbetskamrater jobbiga :P
HA de gött!!!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!