Syskon


Maria goes kungfu on Samuel
(bildbevis på syskon-misshandel)
Sen spårade allt ur ;)
Underbart mysig helg!!
Älskar dessa fina människor.


Det är när man ser syskons samspel som man inser hur viktigt ett syskonband är. Spelar ingen roll om man aldrig träffats förrän sent i livet, syskonbandet finns där. Man måste bara vara villig att se det :)♥


Blogga från telefonen

Skaffade mig en applikation på telefonen för blogg.se men måste ärligt säga att de är den sämsta som jag varit med om. Så hädan efter ska jag bara blogga från internet symbolen här. Hoppas bara detta funkar nu hehe.

Här är två böker jag fick hem i brevlådan i veckan. Nu inväntar jag bara mina skivbromsar till kära Stella (bilen). Får jag applikationen att funka tänkte jag ha en "följ med mej" helg :)


Hemsida


Har jag berättat att en ny sida av El Photo ligger uppe ?? :)
Kolla gärna in den och säg vad ni tycker om den så blir jag yber glad!


Öxabäck

Nikon D300s + Tamron 28-75 f/2,8


Tisdag och regn

Sitter på jobbet och dricker te, har frukostrast nu. Helgen har varit fult ös medvetslös (nästan bokstavligen). Nästa helg kommer bli lugn.

Ikväll kanske det kommer komma någon bild från när Samuel och Christian körde cross i söndags.



Tandläkare

Inte min kompis alla gånger, blir så rädd i väntrummet att jag skakar, skakar så jag får sån grym värk i ryggen. MEN idag var hon snäll ! <3 Tandläkaren i skene sa till mig i mars(?!) att jag hade hål i en kind tand och den skulle dras ut. Tandläkaren i Borås sa att de va hela och att jag hade en fin "muff" :D blev så glad att jag vifta på armarna och sa "Yaaay!" *pinsamt*.
Sen har jag en tråkig nyhet, Stella har körförbud :( Som ett slag i magen. Nu måste hon till doktorn min lilla pärla <3
Nu ska jag fira/tröst äta.



Dikter direkt från hjärtat

Försökt blogga flera dagar från mobilen men som ni kanske förstår har de inte gått så bra. Fick hem en bok jag beställde för någon vecka sedan. De är Samuels syster Maria som skrivit en dikt samling. Ska bli riktigt spännande att läsa den :)



Nördar

Har haft en emotionell dag och de har tyvärr gått ut över andra. Jag ber så mycket om ursäkt.. Men i morgon är en annan dag :) vilar nu framför tvn en stund .



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!