Slottsskogen

Har suttit och redigerat endel till bilder från helgen nu efter att jag tränat Zumba i 60 min och sprungit 10. Det springer verkligen enormt många ekorrar i denna skog. Denna helgen var jag väl förberädd med mitt 28-70 objektiv och kunde fånga denna lilla filur som klätrade i trädet bakom oss :) De är verkligen enormt fina djur! Lite senare stötte jag på en liten bäbis som satt gömd i gräset. Fick inte någon bra bild innan den blev iväg skrämd av barnen.

Utöver Ekorren så har vi Mimo på bilden till höger. Han hade fått ansiktet målat i svart och rött ett par dagar tidigare så han ser lite konstig ut men tyckte att de var en väldigt lekfull bild och ville verkligen visa er den :) Den stackaren ramlade lite senare av på rutschkanan bakom och slog sig ganska illa. Men en kexchoklad senare så var han glad igen !


Nu ska jag och Samuel handla på City Gross. Ciao!


Kids :)

Vi hade en underbar dag i slottsskogen härom dagen tillsammans med Mimo, Misse, hans fru och hennes barn. Barnen sprang runt och lekte i lekparken och jag jagade efter med kameran i högsta hugg :P De var faktiskt riktigt roligt. Fick mig världens sug på att bli barnfotograf! :) Känner verkligen att det kombinerar mina två största intressen på ett väldigt bra sett! Men vill ju fota bröllop och andra saker med självklart, men det är verkligen en stor glädje att fånga ett barns personlighet på bild.

Nu blir det mat på nya Thai restaurangen här i Sandared ! :)


Min goding och jag sitter i slottsskogen. ...

mms_img69078 (MMS)

Min goding och jag sitter i slottsskogen. Vi inväntar sällskap av misse med fru och barn. Blåser lite kallt men solen värmer gott:-) Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar och inte däcka i en buske!Glad midsommar från sjöbo

mms_img23116 (MMS)

Glad midsommar från sjöboNy design på G

Har snurrat runt lite på nätet de sista dagarna i hopp om att hitta en lite ljusare design nu när sommaren är här och allt. IDAG hittade jag den jag vill ha!!!!!!! :D Trodde jag hade en okej igår men snurrade lite till idag och hittade den perfekta. Så har pillat lite med den idag och ska pilla lite mer med den när jag hinner och känner för det.

Denna helgen är det midsommar och jag vet inte riktigt vad som händer helt och hållet. Jag vet att jag ska till sjöbo i morgon. När var och hur är jag inte helt säker på. Men de blir lite så när det är en snurrig finsk inblandad! Ska även träffa några fler bekanta i helgen, vet dock inte så mycket information där heller.Hoppas ni får en go helg. Kan säga redan nu att de inte kommer bli någon bloggning om de inte kommer något fint MMS. Nätet är segt nu (klivit över mina 20GB för denna månaden) så känner inte för att kämpa med några bilder, lär bara bli irriterad ;)
PÖÖÖÖÖÖSSS!


Blev precis fattig:-P

mms_img35769 (MMS)

Blev precis fattig:-PTjoooooo!!!

Det är inte ofta jag uppdaterar nu mera :P
Är väl drygt 1,5 månad sedan jag uppdaterade något vidare. Men det ska bli ändring på detta ! Det vill jag lova. Fick hem mig ett nytt objektiv som jag ska hård testa på torsdag när jag har lite tid överMin nya kompis :-)

mms_img72677 (MMS)

Min nya kompis :-)En mycket trevlig helg måste jag säga. Fre...

mms_img41458 (MMS)

En mycket trevlig helg måste jag säga. Fredag blev de mys kväll hos örbyborna med fruktsallad och revyn "En mor till salu". Lördagen cyklade jag bland annat in till stan för att shoppa, tog 45minuter tror jag. På kvällen blev det en lyckad utgång med jobbet. Denna söndag har de hunnit stor handlas på maxi, dansat salsa på polketten och vinna stjärnvinst på lisebergs KEX hjul :-D Lyckad helg eller vad?!Himler!

Systers hund


Haha. Det här bloggandet går inte så bra! Men i morgon ska jag hitta på saker :) Efter det kommer det komma upp en del bilder. Ni som vill får gärna ställa upp på porträtt fotografering dessutom ;)

Är gaaaaanska avundsjuk på folket i Götlaborg ikväll >.<


Kärlek på högsta nivåIbland känns lite tuffade än andra dagar. Fredag var en sådan dag för mig. Allt kändes bara meningslöst och jobbigt! Men det räcker med en glad prick som sträcker ut en hand och hjälper en upp ♥
Så glad att jag har min fästman!


Min helg har varit riktigt bra. Fredag; Bowling. Lördag; Biltema + Grillning + Montering av Cyklar + Prov cykla. Söndag; Cykla 2,5 mil + Liseberg. Det var längesedan jag cyklade men nemas problemas, men det var ryggit jobbigt för benen ;) Hänt mycket och helgen har gått riktigt fort, önskar jag hade haft semester :P


Jaha?!

Systers man/Viktor Syster/Alma Min man/Samuel Pappa/Anders Fru A/Annika
Fotograf; Stativ + Elin
Ja.. Vad ska man säga. En liten familj som helst gärna inte vill stå still. Som gärna dummar sig än att göra som jag vill och bara le fint >.< hahah :D


Anders & Annika

Pappa/Anders Fru A/Annika
Fotograf; Elin Leicht
Ja. Så kan det gå när inte haspen är på :P
Eller när man har två busiga hundar haha. Detta är i alla fall min käre far med flamma och Cesar, + en flygande Hilmer ;)


Familj

Jag/Elin/Ella Pappa/Anders Syster/Alma
Fotograf; Samuel

Detta är min familj :) Inte stor men full av kärlek. Jag har inte gjort någon "grov" redigering på bilderna, mest bara för att jag blir så frustrerad när jag gör fel och jag orkar inte sitta och stressa ihop ett halvdant resultat så här i veckan mellan jobb och sömn.
I onsdags kväll när jag kom hem btw, så stod våran ytterdörr öppen. Samuel var iväg med sin bror och kom hem efter mig (jag kom hem 00:07) . Trodde först Samuel drev med mig och att han gömde sig i lägenheten, men hittade honom inte så ringde. Han svarade och satt fortfarande i bilen med sin bror. Snacka om att bli livrädd. Vet fortfarande inte vad som hänt men de va verkligen inte skoj!!!


Syster + Man

Tog lite porträtt bilder på mina familje medlemmar när jag var hemma. Detta är min syster Alma och hennes man Viktor. Ingen i min familj tycker om att stå framför kameran och därför blev det många flum bilder + motvilla blickar ;) Men några bilder blev bra i alla fall tycker jag.


Ljussättningen var väl kanske inte den bästa då bilderna är tagna när solen gått ner lite väl mycket. Men tycker ändå jag fick till ett okej resultat :)


Hilmer

Var ju som tidigare nämnt hemma i Hässelås/Jönköping i helgen. Tog chansen att fotografera lite familjeporträtt och några hund bilder på min systers kära hund :) Familje bilderna kommer dock inte visas förräns jag är hel nöjd haha :P Har saker jag blir missnöjd med hela tiden, vilket leder till att jag sitter länge med bilderna och sedan tröttnar jag och "nöjer" mig, vilket leder till att jag blir missnöjd och slänger resultaten ;)

I morgon kanske?


Samlat energi, IM BACK

Varit hemma i Jönköping i helgen :) 
Skaffade mig en fin bränna på nya bryggan vid Munksjön och bättrade sedan på den en aning på Varbergskusten igår ;) Sommarens helg, underbara värme!! ♥

Idag blir det jobb, men det är helt okej för det är bara 3 kvällar och dessa tre kvällar är Malin med :D Men hon stannar bara 2 veckor sen har hon semester i fräcka USA.

Har suttit hela morgonen och redigerat bilder på min kära familj, men nu ska jag försöka mig ut och springa :) Hoppas ni har de fint vart ni än befinner er !


Låter bilden säga sitt

Ja. Jag uppdaterar inte så mycket nu mera som ni märkt. Detta av olika anledningar, men just nu kommer bloggandet sist och jag känner mest att jag behöver få andas lite och inte känna ångest över att jag inte uppdaterat på länge.
Jag kommer åter om 1 vecka.
Love ya!♥


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!