Bäbis <3

Träffade 5 stycken riktigt söta små trollungar idag !!! Grattis Semlan till din lilla whisky samling :)



Måste tipsa!

Har skaffat mig en "husmorsapp" som ger tips och trix på lite olika saker. Bland annat hittade jag detta. Riktigt nyttigt att kunna så man är skyddad till sommaren. Ett annat tips va att man kunde tvätta diskbänken med lättmjölk och sen torka av den, så får man en riktigt blank yta.



SOK68

Samuel och jag tog oss i kragen igår och letade upp elljusspåret i sandared. Riktigt go runda får jag lov att säga, jag är inte heller mindre nöjd med vår prestation då de va länge sedan vi tog en riktig skogspromenad! Vad tycker ni? Skaffa appen till era telefoner, funkar riktigt bra!



Familje helg!

Denna helgen har varit en Sperling helg. Maria kom och hade myskväll i fredags, vi kollade på film och flummade. Lördag var trevlig men komplicerad haha, fick lagom ångest när jag insåg att saker hänt som jag inte mins och att jag inte mins att jag inte mins är ganska läskigt. Saknar typ 1,5 timma av mitt liv och jag hade ingen aning om de förrän Samuel började berätta saker för mig. Trodde seriöst att allt var skit bra. Trodde jag mindes allt för jag har ett super tydligt minne av att jag va jätte glad när jag skulle sova. Men någonstans från att vi satt i köket och Samuel åt tills de att jag ligger i soffan har jag inget minne. Och jag kan inte se vart luckan är. Ja ja. What to do :P hänt har hänt. Jag älskar samuel för att han orkar stå ut med mig ❤

Söndag blev mys i soffan och restaurang besök.

Idag ska jag försöka hinna skriva ut lite bilder och posta dessa + ta en kall vårpromenad med min man 💜
Puss på er 😘



Påskhelg

Varit hemma hos min käre far igår och idag. Riktigt nice.
Vi har också kollat in mässan på Elmia. Inte mkt att komma med i år tycker ju jag. Men jag var nog bara inte på "bil-humör" haha. Denna bilen ovan tyckte jag va coolast på hela mässan. Skulle lätt kunna tänka mig köra en sån här tuffing på sommarhalvåret !
Nu ska jag krypa ner i soffan hos Samuel en stund. Än är klockan bara 4 och vad som kan fortfarande hända!
Hoppas ni haft en bra påsk.


ILLA, jag mår ILLA!!

Mår ruskigt dåligt!!!
Känner mig yr och riktigt illamående!
Febern har kommit tillbaka... j*vla skit!


Utvärdering

Jag kan väl börja med att säga att den där muskelavslappnande inte lättade smärtan de minsta😖 spelade inte någon roll även om jag följde upp var 4:de timmma.

Den smärtlindrande hjälpte, började med en tablett men efter en timma så fick jag ta en till för att kunna somna. Nu idag känner jag mig bakis! Har sovit riktigt gott, men undrar om de är värt de då jag sitter här och mår väldigt kasst. Hade faktiskt ställt klockan på att gå till jobbet, men de kändes inte riktigt som om jag skulle kunna köra truck idag. 😥

Får se om jag verkligen behöver ta inatt annars tänker jag undvika, eller bara ta en. Försvinner bakfylle känslan så ska jag försöka träna lite idag.



🔥Pain🔥💆

Ligger här i soffan och mår skit. Gick till läkaren för ryggen idag med och de enda han kunde säga va att jag inte har en ryggskada utan en muskel skada. Men han kunde ändå säga att min rygg va stel och orörlig. Men att de skulle va pga musklerna. Att stretscha är de enda jag behöver göra. Jag tvivlar. Jag tränar regelbundet och stretchar lika så. Får väl se om mina tre nya kompisar kan hjälpa mig.
Smärtstillande, muskelavslappnande och Alvedon, hoppas de hjälper men jag tvivlar.



Danger👿😱

Påsken goda ont! Här sitter jag med mitt alldeles egna mega ägg i knät, invirad i mitt täcke och kollar på BB live. City gross hade rea på gott så vi köpte varsit ägg, Samuel plocka mitt godis och jag plockade hans. Allt för att se hur bra vi känner varandra nu efter 3år i kärlekens tecken . Gick hyfsat måste jag säga ändå, klar de blev någon miss men dom får han äta själv 😉

Nu ska jag kurera mig med en skräckis tror jag. "Drag me to hell!!!"

Puss hej!



💗Love is in the air💗

Idag är det den 2 April, Samuels och min årsdag!
Kan man ha de bättre när man ligger hemma sjuk och får ett knippe röda rosor av den man älskar mest?



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!