Bikbok




Köpte dessa två byxdressar på bikbok i lördags. They are niiiiiice :) Kostade ynka pynka 149 riksdaler. Dock tyckte jag mig ha vuxit i storlek då dessa är i storlek M, men när jag kom till kassan frågade kassörskan om jag "prövat dom då de är i minsta laget" :P Så jag har nog inte vuxit, de är bikbok som har väldigt låga idial :P Har en vän som inte är alls stor men som en gång (i början av bikboks tid i jkpg) inte äns fick på sig stl XL i byxor där inne, hon har nog max stl 29 i vanliga fall. 

Ska ha dom när de är riktigt varmt ute i sommar :)


Hallå bloggen! Här sitter jag med mitt te ...

mms_img32233 (MMS)

Hallå bloggen! Här sitter jag med mitt te och min sudoku. Denna dagen har rusat förbi. Känns som om de va 3 timmar sedan jag vaknade. Lunchade med min man tidigare idag på thai silk, vilket inte var helt fel<3 Har även tränat idag igen, känns bra att få röra på sig lite :-) Nu kallnar snart mitt te. Puss puss B-)



Frukost



Det har varit svårt för mig att äta frukost nästan hela mitt liv. När jag va jätte liten kunde ju pappa, mamma, farmor och mormor tvinga ner mat i min hals. Men ju äldre man blev ju svårare har de varit för dessa trevliga människor att tvinga ner saker i min hals. 

MEN när jag blev tillsammans med Samuel blev de lite jobbigare att bara dricka en kopp oboy på morgonen :P ♥ Han är ganska noga med de där med mat. Vissa dagar kan jag blå vägra att äta och köra på min kopp oboy, men oftast är de han som vinner. De är dock tack vare han jag börjat få en hälsosam syn på mat ♥  Han vill mitt bästa och jag har lärt mig att äta frukost tack vare honom. Vissa dagar kan de dock ta tid innan jag får ner allt :P Igår tex. tror jag de tog lite mer än en timma att äta en skål med flingor och dricka mitt te :p


FEM SÅNGER JAG KAN HELA TEXTEN TILL



Yogi Tea



När vi var och shoppade i lördags så tittade jag in på en hälsobutik köpte jag dessa två små lådorna. Kollade mest på de för att en kollega till mig hade köpt de ena, Pure. De ska rena kroppen från "avfall". De andra hittade jag i hyllan och fann de intressant. Dessa innehåller inget koffein och är bra och ränsande för kroppen :)

Har prövat båda och de är rikigt goda!
Nu ska jag göra yoga övningen för Fitness :)


Maria ♥

Träffade Mia igår ♥
Myspys!


Bokat och klar!

Förklarade för kära mia igår att Samuel och jag har våran 2årsdag på lördag. Att vi hade bestämt oss för att "försvinna" och inte vara kontaktbara på hela helgen. Nu är allt bokat och klart :D På lördag blir de avfärd, men vart får ingen veta ;)

Vi ska ha en myshelg, så mycket kan jag säga :D

♥How sweet it is to be loved by you♥



Fisk öga



När vi besökte våra farföräldrar fick jag detta objektiv. Ungefär ett sådant jag redan har, men detta är 1.000 gr bättre :D Så ska nog sälja mitt nu haha.  De är ju inte ett "riktigt" objektiv utan ett sånt man sätter på redan befintliga. Farfar sa att de bara låg och skräpa så då fick jag de :) ♥


Fackeltåg och Shopping


Träffade två gooa tjejer igår! My sis och Lise ♥ Vi vandrade på A6 tills mina fötter dog haha. Köpte två dressar på Bikbok :) Samuel gillade dom först men sen såg han att de inte var en klänning och tittade lite snett på dom men sen gillade han dom ;)

Efter A6 dumpade vi Lise och for till våra farföräldrar. Satt och pratade i 3 timmar och kollade på alla saker de samlat på sig genom åren. Bland annat en fin fin servis i svart och 24 karat guld som jag av någon anledning aldrig någonsin sett.


Mi smo bili ovde nastave na poslu



Imate moje srce♥



Amir håller på att lära mig Bosniska.
Han började ju självfallet med de finaste orden som pička xD


Åtta saker som jag ser fram mot

     

Jag ser jätte mycket fram emot den 2 April ♥
(varför får ni veta detta datum)


Jag ser fram emot sommaren som kommer och allt som kommer därtill.


En till sak är den dagen jag får en inkomst på mitt företag
(Just nu har jag inte någon F-skattesedel och mitt företag är vilande)


Jag ser fram emot helgen som kommer!!
Ska träffa min underbara vän Lise och ev. min kära syster ♥


Den dagen då vår lägenhet är är färdigt!!
Lister och golv kvar + inredning


Deklarationen :D
Får nog ett fint bidrag därifrån, smygkollat och de ser bra ut ska bara plussa in bensin på detta så blir de nog en fin fin sommar ska ni se :)


SEMESTERN!!!
Ska ha en riktigt fin semester med 2 veckor ledigt varav en vecka är en RESA :D


Sist men inte minst längrat jag tills "allt är över" på riktigt :)



Två Alternativ

Nu kommer det lite ytterligare information om mig :P
Vad väljer jag ?!


1. Bilddagboken eller lunar

2. Hår eller ögon

3. Katter eller hundar

4. Några få riktigt bra vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar

5. Coca-Cola eller Pepsi

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll

7. Pengar eller lycka

8. Dag eller natt

9. Msn eller mobil



Sista dagen på utbildningen idag. Ska förs...

mms_img40971 (MMS)

Sista dagen på utbildningen idag. Ska försöka plugga på alla termer men tror inte de kommer sitta som de ska haha. Men har en liten bok och en lathund till hjälp när denna kursen är över :-) Allt kommer bli så mycket enklare när de kommer till användning i praktiken, de är då man lär sig.



Kvälls besök :-) sitter och tjatar lite sa...

mms_img61188 (MMS)

Kvälls besök :-) sitter och tjatar lite samtidigt som vi kollar på sofias änglar.



När vi är duktiga på kursen och svarar på ...

mms_img12651 (MMS)

När vi är duktiga på kursen och svarar på frågor får vi en godis. Jag kan svaren så vissa av frågorna haha :-) har 7 godisar än så länge! Har heller inte ätit någon än så känner mig extra duktig :-D



Kurs även idag. Håller på att lära mig någ...

mms_img66247 (MMS)

Kurs även idag. Håller på att lära mig något som jag inte äns jobbar med;-) känns bra haha. Kommer säkert en dag då jag använder de. Men känner mig rätt duktig för jag fattar nästan allt till skillnad från igår då vi bara fick lyssna, idag har vi fått öva :-)



Epson

Min senaste familjemedlem :) ♥
Väldigt bra fotoskrivare!

Hade drömmar om något lite bättre, men bättre innebär dyrare och de va någon som fick säga ifrån haha :P Denna duger bra i något år framåt, sen kommer de nog in riktiga grejer ;) Våran skrivare gick nämligen sönder efter att jag konkat med den till jönköping i julas :P 

Har som ni ser i bakgrunden redan skrivit ut två tavlor till oss och ett par bilder till en redig goding :) Hon blev jätte glad när hon fick a little pice of home :D



Kampen för nöjdare kunder!

Vi har varit jätte nöjda med detta bolag, vi har detta till vårat mobila bredband och har nu även blivit mobilkunder. Men nu är de som så att vårat mobila bredband har krånglat nu sedan i julas och i Januari ringde jag dom för första gången om detta problemet.

Problemet är som sådant att vårat nät bara dör helt plötsligt av ingenting eller så tar de 10minuter att öppna en enkel sida. Så ska de inte vara. 

Jag fick några enklare lösningar på probelmet så som att av och ominstallera programmet, starta om dator och ta ut sätta in bredbandet igen. Visst, det funkade men bara temporärt. De skulle felanmäla problemet och se till att en tekniker kollade upp problemet. Hörde inget av dem så ringde igen, samma visa. Ringde igen någon vecka senare, samma visa. För två veckor sedan blev jag lovad att inte behöva betala nästa räkning och att hon skulle felanmäla (för de hade ingen gjort) och teknikern skulle höra av sig till mig. 

Nu två veckor och en RÄKNING senare ringde jag igen, något irriterad. Förklarade läget IGEN och nu har de lovat att fixa räkningen till nästa månad och att teknikern skulle ringa inom några timmar för att förklara va felet ligger. (FICK ÄVEN VETA ATT INGEN FELANÄMÄLAN GJORT!!)


"TRE! Kampen för nöjdare kunder"
Får väl helt enkelt se om de ringer!


Utbildning


(lånad bild)

Idag blir det utbildning på jobbet och de ska väl bli intressant :P
Har dessutom sovmorgon i tre dagar ;) Inte helt fel!


Söndags mys med gott gott :-)

mms_img50090 (MMS)

Söndags mys med gott gott :-)



Kaffe hos joakim och Jeanette. De har baka...

mms_img57063 (MMS)

Kaffe hos joakim och Jeanette. De har bakat en kakao kaka med 100% kakao i :-) De var något helt nytt och faktiskt riktigt gott, men de kan bli mycket om man tar förstora bitar :-P



Joy to the world

Happiness is like a kiss.. you must share it to enjoy it!
YouGetWhatYouGive


Felix



Plublicerar en bild jag tog i julas hemma hos pappa. Har en anldening till varför jag visar denna bilden just idag. Har en ganska jobbig dag idag. Har inte kunnat sova (pga. örat och ett samtal jag fick igår kväll) och fick ett mindre roande samtal idag. Vad det handlar om är privat så väljer att inte prata om det här.


Att fått sola hjälpte kroppen lite i övrigt! Mycket bra ställe, tack för tipset Malin♥


Blir inget Jönköping i helgen heller btw. Får bli en annan helg eller bara en snabbvisit över någon dag bara. Ska på adjö-fest hos en arbetskamrat om allt känns bra! Goja!


En stunds avkoppling är aldrig fel!

mms_img48470 (MMS)

En stunds avkoppling är aldrig fel!



TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Påkommen och påkommen ;) Rymde väl mest till skogs och satt där enstund och väntade på att någon skulle leta efter mig. Men när ingen kom så gick man hem, tjurade som tusan och som ett välkommen hem fick man "Har du slutat tjura nu?" / "Va de kallt ute?!" eller liknande tykna kommentarer haha >.<

 

2. Brutit nåt?:
Japp, ett år sedan. Lite ben i handen :P


3. Gjort nåt du ångrar?:
Äsch man ska inte ångra saker, man ska bara ta lärdom av de :)


4. Hoppat Bungee Jump?:
Nopp och har ingen tanke på att göra de hahaha xD


5. Ljugit för någon du tycker om?:
Är ganska dålig på att ljuga så de märks ganska väl på mig, så känner väl inte att de äns är någon idee att försöka haha. Sen om jag har ljugit så har de inte varit om stora grejer utan bara småsaker för att skämts eller något liknande :P Men de har ju alltid kommit fram >.<


6. Ätit en hel tårta?:
Har nog försökt någon gång kanske men jag tror aldrig jag lyckats haha :P


7. Gjort bort dig offentligt?:
HAHAHAH Neee inte jag inte? :D 



8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?:
Nej verkligen inte :)



9. Gråtit när ett husdjur dog?:
Om jag har ... ♥


10. Velat försvinna?:
Många gånger :P
Tänkt tanken att flytta till typ Paris och aldrig komma tillbaka har slagit mig ;)



Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?

Jag följer dessa tre fotobloggar regelbundet :)

Elin Kero

Emelie Ohlsson

Michaela D

Lina Flodin

(nu funkar länkarna :P )


Sen har jag även två privat personers bloggar som jag följer, min systers och Poppins :D



Nya hål! Känns gott. Jag här sjukt ont men...

mms_img25354 (MMS)

Nya hål! Känns gott. Jag här sjukt ont men är ruskigt nöjd. Trodde aldrig jag skulle våga själv, sist höll jag min kära syster i handen och skrämde en liten flicka som skulle gå efter mig haha, stackaren. Är riktigt stolt, här pratat om de sedan i julas.



Testar något nytt



Laddade ner en app till min lilla android mobil :D Man får lite häftiga funktioner till kameran som bland annat Vintage och crossprocess ;) Lite små fräkt måste jag säga!

Har även en tidigare app sedan helgen som Crille visade mig där man använder tummen som loggin på den haha. Lite små fräkt det med ;) (säger den gamla tanten från skogen!)

Jag ska snart träna sen ska jag ner till allégatan tänkte jag :) Ska kolla lite i en affär jag förr för för några månader sedan och så ska jag göra en annan sak, men de får ni veta senare ;) kanske med en annan lite roligare bild från mobilen!
Pöösss!!


Idag har de varit riktigt nice väder! Välk...

mms_img21723 (MMS)

Idag har de varit riktigt nice väder! Välkommen vår! Har tränat ganska mycket idag, en timma hårdträning hemma och vandrat massa på jobbet nu, gott! Får tips från coatchen (stavning?!) hela tiden vilket känns underbart :-) Nu ska jag gå in igen, ganska kallt ute :-P PUSS



Åtta saker som gör mig glad




Detta är 8 saker som gör mig glad :)


Kosttillskott!?!



Jag har sedan något år tillbaka ätit kosttillskott. Varför ?! Jag är rent ärligt nervös över att jag inte får i mig allt jag behöver. Oavsett om jag ätit fisk en dag så äter jag ändå mitt omega 3 tillskott (fiskolja). Jag vill inte vakna en dag och lida av benskörhet eller ofruktsamhet. Det handlar alltså inte om att ersätta mat med massa tabeller! Ibland dricker jag även C-vitamin och andra vitamin drycker.

Vad äter jag för kosttillskott?! Jo jag äter multi kvinna. Vilket märke skyltar jag inte med pga att jag inte vill göra onödig reklam för jag har ingen aning om vilka som är bäst! Jag äter alltså bara vitaminer för kvinnor. 

Vad händer om man äter/dricker för mycket vitaminer?! Jag ska inte säga att jag ärligt vet (är ingen läkare) men enligt serien "doctors" som är bestående av läkare så är det inte skadligt, bara onödigt :P haha. De menade på att äter man eller dricker för mycket vitaminer så går de bara rakt genom kroppen och ens urin blir väldigt neon gul ;)


FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR



Jag har aldrig varit inärheten av att bli miljonär så jag vet inte vad de innebär för ansvar. Mycket pengar är ett stort ansvar och jag vet inte om jag är den typen av person som skulle klara av det ansvaret :P Jag skulle nog göra massa dumma saker som att ha kul för pengarna. Göra det som gör mig och andra i min närhet glada. Bjuda på fika varje dag, köpa "småsaker" som jag vet att andra inte skulle unna sig för att de själva inte har pengarna. 

Skulle jag haft en miljon så skulle jag nog ge mer än 100kr i månaden till Unicef och som Tigerfadder.

Jag skulle inte sluta jobba, men jag skulle inte vara orolig om jag fick sparken för att jag vet att jag kan klara mig och jag gillar ju inte att sitta hemma så jag skulle lösa de med ett nytt jobb. Sen så om de inte skulle gå har jag ju mitt företag som jag kan investera pengarna i ;) 

Ett kort tag skulle jag lida av storhetsvansinne och säkert blåsa iväg minst hälften av pengarna, inte på bara skit utan även sånt jag behöver eller rent av andra. Kanske till och med mer. Men så fort jag börjar inse att pengarna börjar försvinna skulle jag börja spara från min egen lön och försöka att inte köpa mer. Inse att man kanske skulle lyssnat på sin far som sa till en att spara hälften i aktier (för de lovar jag er att han kommer göra om jag vann så mycket pengar! haha). 


En miljon är ett stort ansvar.
Du kan använda allt själv eller skänka bort.
Men oavsett vad du gör med pengarna så kommer det påverka andra.

Många som får denna frågan säger lätt; Jag skulle köpa de jag ville ha, hus, bil etc sen skulle jag skänka till välgörenhet och kanske sluta jobba!
De som tänker så inser inte vad som händer när de får pengarna i näven.

:P AAh.



Fem saker är väl om man försöker få ut de hela;

Öka mina bidragsutgifter till välgörenhet
Lösa de jag själv behöver
Unna mina vänner något
Unna min familj något
Göra något vansinnigt


En bunt eg. onödiga bilder och Nisse :)


Jag tror inte Nisse gillade kameran :P Som ni ser så ligger fokus på han päls. Han ville liksom inte vara två meter framför mig och min kamera, han ville stå på mina ben  ♥




Samuel hjälpte mig att städa min lilla Stella :D ♥
No more pantburkar eller allmänt skräp här inte !


Så bra xD



Äntligen hemfärd! Va tycks om våra konstve...

mms_img38984 (MMS)

Äntligen hemfärd! Va tycks om våra konstverk:-D



Leonardo de Amiri Haha. Vi målar varsina t...

mms_img63303 (MMS)

Leonardo de Amiri Haha. Vi målar varsina tavlor :-D



ÅTTA SAKER OM MITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
Njaa.. Jag vet inte rikigt. Jag tror inte att kärlek mellan två personer kan ske så snabbt. Kärlek är något fint och speciellt som utvecklas med tiden. Men jag tror helt klart på att vissa personer får en connection mellan varandra vid första anblicken :)


2. Har du någon gång blivit sårad?:
Ja, många gånger. Utnyttjad och kastad i en gränd skulle man kunna säga rent metaforiskt!


3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?
Ja det har jag :) När jag var en liten skitunge tex. så brukade jag dagdrömma och drömma om en man vid mark feehily (eller filéen som min syster så fint kallade honom) haha :P Men nu mera drömmer jag om min blivande make och våra liv tillsammans ♥


4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?:
Klart jag har :P Var typ alldeles tokig i en kille på mitt gymnasium som jag knappt aldrig vågade prata med hahahah!!! Träffades ibland på Ny generation :D


5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?:
I dont kiss and tell haha


6. Har du haft en hemlig beundrare?:
Hade jag vetat de hade den väl inte varit hemlig?? :P


7. Är du kär?:
Oooh :D Jag är mer än kär!!


8. Vill du gifta dig när du blir stor?:
Klart jag vill :) Men vill inte ha ett mega bröllop faktiskt. Vill ha något mer intimt där bara de som faktiskt är delaktiga i mitt liv befinner sig :P Jag drömmer ofta om hur min klänning kommer se ut, men det är faktiskt väldigt olika från gång till gång :)



Frukost

Frukost!! Såg på tv för någon dag sedan att någon åt detta till frukost. Blev grymt sugen att testa själv! Det är björnbär, blåbär och hallon :) Allt färskt och fräsht från City Gross! Det är faktiskt väldigt gott och man behöver eg inte något socker. Pröva :D

Idag är en lugn start på en måndag, kvällsvecka denna veckan som sagt och det kändes inte fel att sova till stax efter 9 måste jag säga! ;)


Söndags mys! Helgen här varit riktigt bra ...

mms_img50823 (MMS)

Söndags mys! Helgen här varit riktigt bra :-) igår träffade vi mia och på kvällen var vi och bowlade, mysig och trevligt :-D Nu väntar en kvälls vecka när de ska bli skönt, samtidigt som de inte känns jätte lockande :-P Till helgen kanske det blir jönköping, någon som har tid över :-D?



Städa bilen hos joakim och jeanette :-) Sn...

mms_img50818 (MMS)

Städa bilen hos joakim och jeanette :-) Snart klara !



Fler IsRally bilder




I love it :D
Ser så härligt och fritt ut!!!


Jag uppskattar alla kommentarer jag får, men inga spamningar tack!


Road tripp till gekås :-D

mms_img31402 (MMS)

Road tripp till gekås :-D



Animering



Stackars lilla Maria ramlade på isen när vi körde rally och jag bara råkade knäppa några bilder. Har inte riktigt haft ork att leta hur man gör en animation men idag så kollade jag upp de och de va sjukt enkelt :D Blir fler gånger!! Nu kommer den där seriefotograferingen som pappa alltid klagat på till nytta :D
(Detta var dock inte den enda sperling som snubblade på isen denna dag, bildbevis finns :D ) 


Idag blir det en sväng mot kinna :) Kommer nog nått mms lite senare !


Det är dags för fredags mys !!!



Samuel är och bowlar med sitt jobb och kommer hem runt 22 ikväll. Jag hade en planerad filmkväll med Mia, men som ni kanske förstår på bilden åvan så har jag fått roa mig bäst jag vill själv hahah :D :P Ska träffa henne i morgon istället och de skall bi wunderbart! :)



Nu blir det The Proposal med bland annat Sandra Bullock, min absoluta favorit skådis!!!!!! ♥ Har ni sett hennes film där hon spelar en tjej som är "häxa" eller aah, inte elak utan hon kan trollkonster och det är inte så uppskattat i den staden hon bor i. Alla männen i henne och hennes systers liv dör pga en förbannelse bland annat. Kommer inte på vad den heter och orar inte googla ;) Sen har vi den andra där hon spelar en full tjej med många problem, krashar sin syster bröllop och blir kär i en gammal basboll stjärna. Inget namn på den filmen heller i mitt minne. Men åååh Tackar vet jag Huset vid sjön ♥ MEN jag har höga förväntningar på denna film!! :D
Åter till min cola och mitt godis, under täcket och ner med datorn :D


Rally bil



Jag gillar personliga saker i mitt hem och eftersom jag börjat få mig lite feelings för inredning nu när plusgraderna närmar sig så kunde jag inte låta bli att köpa denna lilla canvastavlan :D Köpte den för Samuels skull. Han älskar ju bilar och att köra stoll, så när jag såg den kunde jag verkligen inte gå förbi den! 

Den kanske inte kommer vara de mest "mogna" i denna lägenheten men det kommer utstråla personlighet och folk kommer reagera när de ser den :) Det är inte direkt som att man kan gåförbi utan att fråga :D


Jag har börjat igen :O



Just nu är klockan 17:35 när jag skriver detta och jag sitter med en testslinga i håret. Jag har börjat igen! JAG ERKÄNNER OKEJ! haha >.< F*N! Vad ska jag ta mej åt ?? Seriöst!? Jag färgade aldrig håret förra veckan för jag har en underbar kille som säger att jag är fin hela tiden och jag har valt att tro honom.. tills jag tittat mig i spegeln ett par gånger och stört mig :P 

Tanken är att jag ska försöka jämna ut färgen i mitt hår för just nu är allt väldigt ojämnfärgat. Toppen är rödbrun (2 cm med tydlig skiljelinje) och topparna är nästan svarta! :O Inte snyggt, tycker jag :P Så jag ska ta denna avfärgningsprodukt och färga av och sen lägga i färgen som ni ser i bakgrunden, helt vanlig brun.

Men allt beror på hur denna lilla slinga blir. Har förlorat håret en gång vilket jag inte vill ska hända igen och även om de inte ramlar av så ska ni veta en annan sak, jag hatar rött hår! På produkten står de att den bara förminskar "svullnaden", det som blir när man lägger i permanent hårfärg, och på så sett ska de släppa ut färgen ur håret när man sedan sköljer det. Låter ju enkelt :P De bleker alltså inte håret, men håret kan fortfarande bli rött beroende på vilken hårfärgsprodukt man använt :O

ÖNSKA MIG LYCKA TILL :O


D80


Kamera; D80
Fotograf; Liah-Maria
Redigering; Ella/Jag


Träd :D



Var inne ytterligare en gång på City Gross idag haha.. Finns en stor anledning till varför, som ni kommer få veta lite senare :P Men de slutade med att jag såg denna vackra lilla sak. Vi har inga växter än så länge i denna lilla lägenhet så då tyckte jag att detta ska bli en planta jag ska vattna och sköta. . Vi får helt enkelt se hur det går hahahahahahah >.< xD


City Gross



Inveg City Gross redan förra veckan och var grymt imponerad av ordning och miljö :) Men idag gjorde jag en ensam prommenad i butiken. Hittade allt jag skulle ha i mat väg och hittade några bra och ha saker hemma. Bland annat den gröna vasen och denna "postlåda". 

Dom har massa fina grejer på deras inrednings avdelning. Blev faktiskt riktigt imponerad. Ska köpa massa inredning nu de närmaste månaderna för att få denna lägenheten precis så som vi vill ha den :D så detta är helt perfekt ♥ Har vantrivs med fönstret här i vardagsrummet bland annat så de första är att få ordning på de, vilket ledde till en vas. Sen blir de hyllor och dylikt, en stor tjock gardin att hängaför till sovrummet :P


Två frågor

1 - Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat väldigt länge. Började nog blogga precis innan det börjarde bli populärt. Min blogg hette då Ellathetiger.blogg.se och där skrev jag allt. Hur jag mådde, vad jag gjort och allmäna saker. Min blogg fanns då mest för att jag skulle ha någonstans att ventilera mig. Kunna berätta hur jag kände och tänkte utan att behöva belasta någon som faktiskt inte ville veta. 

I början var det inte en blogg jag skyltade med. Var det någon som frågade så berättade jag men annars var den inte så synlig. Min syster och min dåvarande pojkvän var väl de som tittade in då och då. Uppdaterade inte regelbundet. Oftast bara när jag mådde riktigt kast, eller när jag faktiskt gjort något jag tyckte var riktigt roligt :)

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?


Min bild av bloggar var inte så stor hahahah.. De enda som jag visste var att de var som en nät-dagbok typ :p Jag var faktiskt lite skeptiskt precis när bloggar började synas och tyckte inte alls det var en bra idée hö hö. Men sen började jag inse att nätet är stort och lilla jag kan nog inte synas så mycket :P Jag läste inte bloggar på den tiden, bara skrev själv. Det är först nu på senare år jag börjat läsa andras :)



Detta hände för 1 år sedan



Vet inte om ni ser vilka personerna är på bilden. Men jag tror att något magiskt startades den dagen, även om det varit motgångar och hinder på vägen. I helgen såg jag magi som jag aldrig sett förut ♥




För ett år sedan träffa jag denna damen :) .. (Det är ganska irriterande just nu för Amir sitter och läser allt jag skiver högt hahah. >.< Amir är en åsna hälsar han ;)  ) Kommer ihåg vårt första möte så väl. Jag kom hem till Sara och där satt hon i soffan nerkurad under lager av filtar och kläder :D :P Andra mötet med denna góoa tjej var när jag var på lassarettet i skene haha. Mindre roliga omständigheter kanske, men kul var det  :D

Saknar dig ofta ♥



ISRALLY


Som gjuten bakom en kamera! :D
Denna helgen har gått fort. Känns som jag missade att vila upp mig haha :P Som ni ser på bilderna ovan så har jag bland annat träffat Poppiz och fotograferat lite folk som kört sista åket på sjön för denna säsong. Samuel, Misse, Pär och några andra vovlo guttar.
Jag vågar mig inte riktigt ut haha. Feg som tusan och känner väl mig inte riktigt manad. Men Mia fia vågade sig ut med både brodern sin och Misse! :D  Hon fick nog mer smak skulle jag tro ;) Skoj har vi haft i alla fall !!


Allsång i sängen :-) myskväll i borås !

mms_img24630 (MMS)

Allsång i sängen :-) myskväll i borås !



Ny tvättad och fin stella. Tack för en fin...

mms_img24628 (MMS)

Ny tvättad och fin stella. Tack för en fin helg alla medverkande <3



Hoppa ut genom ett flygplan




Allt fler börjar märka på min FB att min käre man hoppat tandemhopp. Min far var den senaste som märkte det, måste då erkänna att det var lite pinsamt att inse att jag missat att berätta den lilla detaljen hehe. 

För er som inte viste om detta så kan jag dra storyn i korta drag. Samuel fick en dum ide, delade med sig av dum ide till sin bror, dum ide blev planer, planer blev bokningar och senare blev allt verklighet. Detta var den för mig jobbigaste dagen i mitt liv. Det var inte alls längesedan vi var med i bilolyckan och jag hade inte alls hunnit bearbeta det, så tanken på att den största kärleken i mitt liv skulle hoppa ut ur ett flygplan var väldigt jobbig. Samuel var inte alls nervös, han var mest pepp ♥ 
Han var så peppad att när de väl blev deras tur att hoppa så glömde han tid och rum :P Jag stod sjukt nervös där nere på marken och tittade typ hela tiden upp mot himlen för att se dom komma farandes. Det tog jätte lång tid men när de väl kom då gick det riktigt fort. 

Direkt efter hoppet var det prat om att ta en kurs men känns som att i alla fall Samuel fått de ur sitt system :) Vilket jag är glad för haha. Ogillar höjder :P Att hoppa från ett flygplan känns för mig helt omännskligt haha!!  

Men det var en kul dag. Samuel och jag åkte vrålåk och rockade hela vägen till strömstad haha :D


FEM DÅLIGA VANOR

Min största dåliga vana är läsk. Jag dricker Coca-Cola varje (oftast) vecka men i olika mängd. Folk tror jag är beroende medans jag själv vet att jag kan klara mig utan det utan att känna abstinens :P Jag har klarat mig en hel månad utan Cola faktiskt, men varför avstå från något så gott allt för länge haha ;)


En annan dålig vana är väl att jag har väldigt svårt för att ta mig ur sängen på morgonen när jag är själv. Älskar att få sova ut. Kan sätta larm på att jag ska upp senast 9-10 en dag, men de slutar alltid med att jag snoozar. Idag snoozade jag 1 timma haha.


Jag har också en ful ovana att inte äta ordentligt. Jag kan leva på att äta ett mål om dagen. När jag bodde själv kunde jag dricka en kopp oboy på morgonen, äta ett paket nudlar mitt på dagen tillsammans med wookgrönsaker och sen var jag nöjd :P Idag dricker jag forfarande bara en kopp oboy på morgonen (ibland med någon form av macka, försöker äta frukost helt ärligt men det är inte min grej att äta så tidigt) och bara ett ordentligt mål om dagen, men nu har jag börjat försöka fylla ut dagen med frukt eller mellan mål av någon form bara för att få i mig något mer!


Jag står i duschen varje dag. Inte bra för imunförsvaret, men jag känner mig äcklig hela dagen om jag inte får skölja av mig! Förr var det mycket värre för då duschade jag håret varje dag också, nu försöker jag att inte göra de mer än var 3: dje dag. Har hört från Emma-Lou att håret ska klara sig 2 veckor utan, men de klara jag inte av. De längsta jag klarat är en vecka. 


Den sista ovanan måste vara min hår noja. haha.. Måste säga att jag blivit bättre till skillnad från 2007 (då jag färgade sönder mitt hår, bokstavligen). Nu väntar jag några veckor mellan mina färgningar och försöker låta utväxten bli ganska stor innan jag färgar igen. Men nu sist valde jag fel färg så det blev alldeles för ljust, så om jag färgade håret på fredagen så färgade jag de igen på söndagen för att få de mörkare vilket inte funkade!!! Så nu måste jag färga de igen :( Men nu har de gått en vecka :P Så på söndag så blir de ett nytt försök :D
(p.s. Jag älskar mitt hår, får panik när jag inte trivs i mitt hår :P)


ÅTTA SAKER OM MIG SJÄLV




1. Är du singel?: Nej, jag är lyckligt kär i Samuel Samme Snygging Sperling ♥

2. Är du lycklig?: Jag ligger i en bra ballans :)

3. Är du uttråkad?: På jobbet ja haha, hemma aldrig :P

4. Är du ledsen?: Lite för en väns skull ♥, men inte annars

5. Är du italienare?: Nja inte direkt va :P

6. Är du cool?: Ja de är klart jag är :D

7. Är du från Irland?: Haha I wish ;)

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej det är de icke.



Smycken

Ett par av alla smycken jag pusslat ihop själv med Samuels hjälp :P 
Har inte kunnat visa dessa pga att tre av dessa smycken hade vi tänkt ge bort i födelsedagspresent till vackra Mia Poppinz! Igår fick jag äntligen chansen att ge henne dom :) Hoppas hon blev nöjd :P Har lagt ett par timmar på denna present i min lilla verkstad haha.

We love you♥


Idag kan vara en ödets dag btw, spännande!! :D



Fika paus





Underbara Liah-Maria Sperling ♥

Gick upp tidigt i morse för att duscha och vandra i väg för att träffa denna kvinna :) Visst är hon fin? Det var någon månad sedan vi sågs sist tror jag, men alltid lika trevligt ! Satte oss på donken och drack vatten (läs; Cola) och tjöta massa.

Kärlek i massor till dig!



footnote;
City Gross öppnade utanför Viared i dag kl.12. Jag passerade kl.11, det var fullt med bilar på parkeringen och kö in till butiken. Lite sjukt med tanke på att det är en mataffär...


Åtta saker på min önskelista



  • Att jag kan få ordning på mitt hår snart så jag kan fästa i mina förlängningar ordentligt :P OCH hitta någon som är duktig på inbakade flätor som dessutom vill plåga mig i några timmar ;)
  • Få in sängramen vi vill ha från IKEA.
  • Få fixat golvet hemma
  • Få in spegelbyrån jag vill ha i sovrummet :P
  • VÅR!!! Trött på snö och elende
  • Sist men inte minst så önskar jag att jag är lycklig resten av mitt liv :)
    (Aliena nobis, nostra plus aliis placent)
  • Amicus certus in re incerta cernitur. Audiatur et altera pars!
  • Amor vincit omnia


Extensions



What do you all think?? :)
(kolla inte på min utväxt)


Vilken var den första blogg jag förälskade mig i?

HELT KLART NEVNARIEN . Underbar kvinna!


Började läsa hennes blogg 2009, tror jag :P, och jag fastnade direkt. Hon levde de livet jag ville leva. Har roligt och njuter av livet och rockar. Hon är otrolig på att måla och fotografera och jag önskar jag hade hennes photoshop kunskaper!

Hon bor dessutom i världens bästa stad ;) 
Och jag älskar hennes klädstil!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!