Self loathing

Är jätte irriterad över att jag inte orkade "bry mig" om att plocka upp kameran oftare eller eller äns ta upp telefonen i helgen. Är jätte irriterad!! Ville haft fler bilder med mig hem och visa er. I kväll om de är fint ute ska jag ut och gå en terapi runda med kameran.

Btw har jag även cyklat till jobbet idag igen :) sjukt jobbigt så här tidigt men de funkade fint!Så fruktansvärt ...

.. trevligt! Det är vad vi har haft på kryssningen vi va på i helgen. Det har varit allt från intressant till sjukligt underhållande. Åkte med ett helt fantastiskt gäng positiva och öppna människor som made the weekend what it was! Är så sjukt glad över att de va just dom och inga andra som följde med för det hade verkligen inte blivit samma sak ❤ tack till mina finaste människor!!!

De som följde med mig va med; syster Alma, Samuel, Malin, Krister, Picko och Sara !

P.s. Här följer två bilder på mig och Samuel från resan ❤Inte ofta

Har varit väldigt dålig på att uppdatera, och väldigt dålig på att sitta vid datorn allmänt ! Men nu ska det bli ändring på det ska ni veta. Tror jag fått mig en liten kick av att min underbara svägerska  ♥ planerar ett inköp inom en kortare framtid. LÄNGTAR!! För då har jag ÄNTLIGEN någon att ta RIKTIGA fotopromenader med igen!!

Lise och jag brukade göra de ibland, inte ofta men de hände och de va mest spontant. "Vi tar en promenad" liksom och så följde våra små fina kompanjoner med på köpet.

Jag ska låna ut alla mina böcker och ev. se om mina kurser ligger kvar på hemsidan.
Sen ska jag lära henne allt jag kan.
Måste dock erkänna att det finns en oro för att hon kommer vara snabblärd och sedan lära mig massa saker haha! Well Well som en mycket "vis" man brukade säga (NOT) så är väl det bara bra och riktigt skoj i slutändan.Utöver denna lilla special uppdatering (utan bilder) så måste jag också berätta om en räddsla jag alltid haft utan att egentligen veta om det.

Tänk er att jag ska gå utomhus och det är inte en kotte ute i mörkret. Många skulle känna sig trygga eller i alla fall okej med detta senariot, men jag ser mig hela tiden (utan att överdriva) över axeln när jag går. Håller alltid nycklarna mellan fingrarna och så in i bomben berädd att slås. Detta är kanske inte är så konstigt egentligen, men idag insåg jag varför. Svarte mannen.

Det kanske inte säger er så mycket men mina systrar och troligtvis några till vet vem detta är. Det är en "skugga", liknande "Herr går man". Jag kommer inte ihåg exakt allt gällande denna man men han är en barndoms skräckis som vi brukade skrämma varandra med. Har ett minne (pusselbitar) där vi sitter i våningssängen hemma och skrämmer varandra med detta och helt plötsligt öppnar Pappa skjutdörren till sovrummet i ett brak, alla i rummet skriker verkligen av skräck.

I alla fall. Det var han jag "fick syn" på när jag vände mig om i trapphuset hemma idag. Det var han jag blev så rädd för att jag kunde kissat på mig. Självklart var det inte någon där, men i min fantasi är han alltid där när jag är ensam och det är mörkt, det var det jag insåg idag..


Sötnöt ❤

Har kommit underfund med att jag aldrig ska skaffa valpar!! Skulle inte kunna slita mig från dom, kanske ev. också äta upp dom. Helt galet söta är dessa små troll. Vill ha en i ansiktet nu bara när jag tänker på dom, gnugga så som med ett suddgummi 💓När kärleken är som starkast!

Vi har haft en jättebra och rolig helg!! Vi har kört cross, bil, varit på olika ställen för att hälsa på, kollat på natt bio och haft familjemys 💜

Tack fina flickor för att ni finns och tack finaste Lola (Mia) för att du inte anmäler min kära sambo för vårdslöskörning av monkey 😉 Hoppas benet ditt blir bra snart och att lila känns som ett självklart val 💜💜💜💜

Puss på er !

D.s. Snart blir det kryssning 😁😃😝RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!