Yay! Not..

Igår va en sämpi dag rent ut sagt. Men idag är en ny dag där jag kan ta nya tag! Ikväll blir det bio i Gbg, Samuel som valt film denna gång. Jag hade inte direkt valt denna med tanke på trailern. Cronical eller något sådant. Massa övernaturliga krafter och enligt min uppfattning verkar den inte ha någon direkt handling utöver de. Men som många andra gånger så kan jag ha fel denna gång med.

Nu ska jag ta mina nyfunna vänner, lägga mig på soffan och slö glo på dumböken en stun innan VC ringer. Blä för att behöva ta tag i saker. Kan de liksom inte finnas saker i livet där man bara kan sätta sin tumme på en platta och därefter läser den av allt som händer i kroppen så man slipper förklara och slipper se folks tomma blickar?!?



As kass!!!

Jag har sovit riktigt kasst hela natten, ryggen har pajat och hela morgonen har jag tvingat mig skälv att ligga kvar i sängen för att jag eg. är sjukligt trätt. Vad tror ni min granne under mig tycker passar 9:50 en lördag? Borra och såga, jajemen!
Han kan ta sig i rumpan och dansa långsamt baklänges tycker jag just nu! :P



I am Nikon

Min nya bakgrund! Fin va 😉?!



Sömn

Skaffade mig en sov App. Så här bra sover jag en natt mellan mån-tis. Hade nog varit mer intressant att se sön-mån då jag sover allra sämst. Morgon vecka är inte min grej.



Ursäkta

Ber om ursäkt för att jag sällan uppdaterar men har ett så kallat liv 😉
I helgen kommer det finbesök hem till oss och vi ska försöka hitta på något skoj!

Fick sålt Samuels MC i helgen, sjukligt skönt !! 21 papp fick vi för den, han löpte den för 2år sedan och betalade runt 28 för hela kittet, kläder skor vantar hjälm. Riktigt bra ändå. Nu ska bara kläderna få nya ägare också!



Muta

Vet inte hur mkt allt och alla vet hur min och Samuels ekonomi. Vi är inte i en ekonomisk knipa, men vi har inte tillräckligt så vi kan spara 50.000 till sommaren ;) mutade Samuel att klippa sitt Volvo för 2.000:- hade jag gjort de tidigare hade han haft 8.000 över efter räkningarna denna månaden haha. Nu kanske de blir lite bättre ;)



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!