Har än så länge bara tagit mig hit haha. U...

dsc00394 (MMS)

Har än så länge bara tagit mig hit haha. Usch. Men första kapitlet va långt. Sen har jag skrivit massa samtidigt och de har tagit sin tid de med. Men om ett par kapitel börjar de roliga som gör att jag kan hänga på fysiskt. De är väldigt spännande de här :-D I övrigt letar jag fortfarande modeller, så vill du ställa upp och har ett visst datum och tid du kan så får du mer än gärna höra av dig till mig, antingen här på bloggen eller så kan du maila mig i fältet här bredvid!



Älgar och Rådjur



Sitter och pluggar om företag. Har inte ko...

dsc00393 (MMS)

Sitter och pluggar om företag. Har inte kommit långt i boken, men de ska nog gå :-)



Mina senaste inköp

Vad tycker ni :)
Detta är bara några, men de bästa !


Ny tvättad och fin, stella i sin finaste g...

dsc00392 (MMS)

Ny tvättad och fin, stella i sin finaste glans :-)



Weekend

Denna helgen har varit hektisk men skoj :)

I fredags var de bara Samuel och jag hela dagen ♥ Jag hade tagit ledigt och efter att jag plockat upp en sak for vi till Gekås och köpte lite alla möjliga saker! Jag köpte bla. lite parfym, träningskläder och lite prylar till Stella. Samuel köpte också lite "bra att ha" -saker som tex kallingar. Vi köpte även lite saker till lägenheten, däribland en as snygg tavla som Samuel hittade :)

I går passade jag på att leka med lise, vi hade as skoj!! :D Hittade massa saker, jag som bara skulle kolla lite ;) haha. Kanske lägger upp lite bilder på mina snygga nya fynd, Samuel tyckte jag köpt kläder med stil och det är för mig det viktigaste ♥
De var även en grupp killar som spanade in oss (läs; Lise) :P Dom stirra så mycket att jag trodde deras ögon skulle ploppa ut hahahahah!!! Det blir så när man är så slående snygga som vi ;) (läs; Lise).

På kvällen träffade vi Kinna paret, Christian och Theres :) Riktigt nice! De bjöd på riktigt flashig middag och trevligt sällskap! Efter middag och lite dans blev det ytterligare party på bowlingbanan. Jag gjorde riktigt bra ifrån mig ;) Men Christian vann som vanligt första, jag andra dock :D men vet inte om de räknas i och med att hela spelet inte var klart och Samuel slog en snygg sista strike på slutsignalen! :P

Mellanlandade i lägenheten för att sedan fara vidare till Garaget (!?!), som var helt okej (inte mycket folk och helt ok musik!) fram tills en fd. nazist tyckte han va stencool med sin hipp hopp musik om vargar hahaha!! Då dog hela stämning!! :P

IDag blir det ett ärende som gör mannen i huset nyfiken hehe. Senare ikväll ska vi nog elda lite skräp och bara ta de lugnt :P Men nu kallar crosstrainern (orkar man köra idag??? hahhaha!?)


Middag och bowling med christian och there...

dsc00391 (MMS)

Middag och bowling med christian och theres. Riktigt mysigt! :-)



Nu är de matdags! Dragon :-D

dsc00390 (MMS)

Nu är de matdags! Dragon :-D



Underbart! :-D Nu ska jag bara hitta lise

dsc00388 (MMS)

Underbart! :-D Nu ska jag bara hitta lise



JÖNKÖPING HERE I COME!!

Ska träffa denna stolla tok idag!
Ska bli sååååååå roligt sååååååå roligt :D

Hoppas ja kommer hem med lite cash i fickan så inte samuel blir allt för frustrerad ;)


I kick your as ;-) haha. Nu blir de ticka ...

dsc00376 (MMS)

I kick your as ;-) haha. Nu blir de ticka masala, bara för man är ledig betyder inte de att man ska bryta fredags traditionen :-D Tänker på lille Göran nu!



Gekås

dsc00375 (MMS)

Gekås



Ledig! :D

Idag är jag ledig och det är bara jag och min querido hela dagen !! :D

Ska göra ett ärende här i borås, sen så ska vi nog söder över ;) 

I morgon blir det jkpg och min älskade vän lise ♥ och kanske syster??!


Torsdag

Idag har varit en helt ok dag på jobbet :)

Ska vila lite nu, har ganska ont i huvudet, sen blir det nog 1 timmas träning och efter de mat. Ikväll ska vi få massa "besök" från halland :P MisseMan och Per ska komma hit och leka med oss lite :)

De ska bli riktigt nice !! Bilder på vad vi gör kommer på den tidpunkten ;)


Snart är de alla hjärtans dag och jag har ...

dsc00370 (MMS)

Snart är de alla hjärtans dag och jag har redan börjat planera och filura på vad som ska hända B-) Ska kolla upp ett par saker på jobbet här snart (för hemma kan man ju inget göra utan att de märks haha ;-) ) sen ska nog allt vara färdigt. Men får bara hålla koll på min käre make så han inte har något annat planerat :-) Jag tycker alla hjärtans dag är en fin tradition för att uppmärksamma den man älskar. De behöver inte vara något märkvärdigt bara en enkel fin kärleks förklaring duger. Förra året blev de tex bara lite mys stämning med ljus, film och lite kladdkaka hemma hos oss och det var den finaste alla hjärtans dagen i mitt liv! :-D (Sen till alla killar; även om en tjej säger att alla hjärtans dag bara är skit så betyder inte de att de inte vill bli uppvaktade, skäm bort henne för en dag vett jag de kan inte slå fel! ;-) )



Smycken

Detta är mina nyaste smycken.
What do you think :) Dock är inte detta alla. Fler kommer senare :D


En köp te och plugg lite lagom tidigt på m...

dsc00365 (MMS)

En köp te och plugg lite lagom tidigt på morgonen. Har tre böcker jag försöker läsa nu. Denna boken om att starta företag och två om fotografering. Jag känner att jag kan mycket men att jag nog aldrig kommer bli full lärd, jag har mycket kvar att lära. Något jag våndas över är photoshop, jag gillar inte att över redigera mina bilder. Men dagens samhälle kräver nästan att man vet hur man klonar och liknande, så de är väl bara vill att lära sig helt enkelt. Pluggar mellan allt (?!) jobb. Vissa dagar känns som bara plugg :-P



Träning


Det blev aldrig någon träning igår, istället blev det verkstad och medhäng till sandaredssjön. Så får ta igen det idag.



Det med sandaredssjön gjorde mig väldigt obekväm helt ärligt. Jag gillade de inte alls. Bara tanken på att querido skulle gå igenom isen var inte speciellt underhållande. Hade koll på vart han åkte hela tiden om det skulle hända något (inte för att jag visste vad jag skulle gjort om han gick genom).

Han åkte i i en vik där jag inte kunde se han och jag blev aningen rädd när han inte kom fram igen. Kändes som att det tog en kvart och jag trodde jag skulle dö! Men han kom fram igen ♥


Fy va man kan va trött en morgon som den här!

dsc00362 (MMS)

Fy va man kan va trött en morgon som den här!



Vanlig Måndag

Ungefär i alla fall hehe :P


Jobbat och handlat på Maxi idag. Kunde inte låta bli att köpa lite nagellack, vilket jag redan kletat på haha. Rosa igår, Lila idag och svart i morgon! :D (inte bokstavligt talat ;) )

Fick sista Paketet idag :D Så idag blir det antingen verkstads arbete eller träning. Träningen är nästan ett tvång idag, men energin finns inte där och verkstaden lockar lite väl mycket. Får se vad det blir helt enkelt!

Ikväll ska vi tydligen ge oss ut på isen :O Jag är inte jätte lockad och stannar nog gärna på torra land. Dock är de lite lockande att kunna glida runt på stor yta alldeles ensam utan risker. . eller utan och utan.. finns en och den är verkligen ISkall och olockande!!




IMORGON ÄR DE LÖN :D I WILL BE RICH!


Älskade hemland ♥

Har varit i stora staden Jönköping idag och kollat på en bil åt Samuel. Oturen var med oss även denna gång gällande bilar, firman hade inte skrivit ut i annonsen att skrothögen var trasig. Den såg så fin ut i annonsen men även säljaren erkände att det var skit tillslut!

Gick även en stund på A6♥ Finns ingen bättre shopping mellan stockholm och göteborg!! :D Lise mötte även upp oss och vi tjöta massa massa ♥♥♥ De var riktigt skoj ! Köpte även två par RIKTIGT snygga skor på din sko och skopunkten ( skrev pungen först vilket en viss herre skratta åt haha♥ ). Ena skorna var låga och dom andra riktigt sexig klack ;)

Vi har även besökt värnamo och Gisslaved, snabb passage i Ullared för att sedan kyla ner oss i Skällinge. Kallt var det men rätt utrustning fanns i bilen, så det va bara att ta på vinterpälsen.

Det var min STella ♥ som förde oss säkert genom halva sverige!  Hon börjar bli inkörd nu, hela 7.000 mil har hon rullat nu. Tragiskt nog rullade hon över i Horred, men det är snart glömt ;)


(p.s. Älskar min querido mer än ord kan beskriva!!)


Pinks brev i sin helhet

Det första jag gör på morgonen när jag vaknar är att kolla aftonbladet och idag möttes jag av P!nk´s nya musikvideo.
Så här säger hon om den;

I'm sure my newest video for "Fuckin Perfect" will be much like some of my other videos, which basically means I expect it will ruffle some feathers.

My favorite books, art pieces, films, and music, always have something jarring about them. I want art to make me think.

In order to do that, it may piss me off, or make me uncomfortable. That promotes awareness and change, or at least some discussion.

That is my intention.

You can't move mountains by whispering at them.

Cutting, and suicide, two very different symptoms of the same problem, are gaining on us. I personally don't know a single person who doesn't know at least two of these victims personally.

A lot of us have seen certain starlets showing off their latest scars on a red carpet somewhere, usually right before they head back to their favorite rehab.

Its a problem, and its something we should talk about.

We can choose to ignore the problem, and therefore ignore this video, but that won't make it go away.

I don't support or encourage suicide or cutting.

I support the kids out there that feel so desperate/numb/powerless, that feel unseen and unheard, and can't see another way.. I want them to know I'm aware. I have been there. I see them.

Sometimes that's all it takes.

Making this video was a very emotional experience for me, as was writing this song. I have a life inside of me, and I want her or him to know that I will accept him or her with open and loving and welcoming arms. And though I will prepare this little munchkin for a sometimes cruel world, I will also equip this kid to see all the beauty in it as well. There are good people in this world that are open-minded, and loving.

There are those that accept us with all of our flaws. I do that with my fans/friends, and I will do that with my child, whoever they decide to be.



Lördagar när dom är som segast

Dagen har inletts med träning och ytterligare små fix i lägenheten. Efter detta hade vi bestämt att vi skulle röra oss förbi ny bygget ute i skogen, Stallyckan, för att träffa Jocke och Jeanette. Tjötande och kaffe/té som vanligt, alltid lika trevligt :) Fick även se Jockes nya fynd dator ;)
Efter besöket kurrade våra magar och förde oss till Pizza Time i Öööööörby ! De finns många goda pizzerior men denna är uppe i toppen !

Nu ligger vi i soffan hemma, samuel kollar på discovery och jag börjar känna av en hint av huvudvärk. Kvällen blir nog lugn, men man vet aldrig vad vi får för ryck. Men som Samuel sagt nu ett tag, "Vintern är tråkig och kall, finns inget kul att göra om man inte vill frysa"


Laddad och klar

Vi har tvättat massa kläder hela dagen och precis plockat undan de värsta av de som legat framme. Känns skönt att få undan lite av kaoset som är här. Känns stökigt nog med "alla" träningsmaskiner framme hela tiden haha :P Men den som vill va fin får lida pin !?

NU blir det till att fara till ICA och köpa dasspapper för att sedan dra oss in till jobbiga city och in till bion :) Ska bli riktigt mysigt med lite popcorn och cola tillsammans med den jag älskar ♥


Ett brev i posten

Fick ett brev i brevlådan idag som jag väntat på. De är från Ö-vik och det är inte något för till mig ;) (eller aah :P när man beställer saker kan man ju inte låta bli att beställa något till sig själv haha) Det är till någon helt annan eg! Jag hoppas h*n kommer bli glad :D  Meeeeen sen är de ju jag som ska fixa de hela så de kanske kan bli ren pannkaka men de kan nog också bli bra! (ska väl dock också klämma in att jag glömde beställa vissa saker som för att jag över huvudtaget kan få ihop detta haha, så vi får väl se hur de går)

AAAHH :D haha önska mig lycka till ;)
(Mulle, allt är ditt fel !!! :P )


Gjort mitt

Idag är jag ledig och de jag inväntade igår har redan passerat, hade inte behövt vara så nervös men aah :P ibland är man det ändå. Körde Samuel till jobbet idag, sen ska vi försöka hitta en lunch restaurang så vi kan luncha ihop ♥ Det är hur mysigt som helst när vi gör de! Känns så bra i hela kroppen :)

Försökte borra upp hål i väggen idag, bara för att få en liten ordning här hemma :P Men jag är så kort och när jag trycker med borret mot väggen vippar stolen och känner inte direkt för att förstöra våran fina vägg ;) Så det är nog kanske bättre att samuel fixar det ändå!

I övrigt ska jag tvätta och diska lite. Men först blir de nog en liten tupplur på soffan med en kopp te (ville skriva oboy men tyvärr tog mjölken slut till frukost! :( )



Hoppas föresten ni såg sommar i Sverige i Tisdags. Om inte annat så MISSade ni våran alldeles egna hustomte Misse Karlsson i något lugnare variation :D Satt och snabbspolade fram radarparet på datorn häromdagen (jobbar ju kväll så missade ju sändningen).
DU ÄR TOPPEN MISSE MAN♥


Nervös ..

Har gått hela dagen med en klump i magen..
Först och främst för att jag har en sak jag inväntar för morgondagen, men också en annan sak.

Den saken är att jag varit som en nykär tok. Ni vet så där kär att de gör ont i hela kroppen när man vet att man måste lämna varandra?! Samuel åkte nämligen tidigt tidigt i morse till mitt hem land (läs; län) JKPG idag på mässa med Jocke och av någon anledning var de väldigt jobbigt att vara utan han just idag! Sen kom han hem kanske 30 min innan jag skulle fara till jobbet. Känns som jag lipat hela dagen hahaa.. Usch. Vissa dagar är verkligen speciella.

Saken jag inväntar i morgon är privat. De gäller mig och endast mig, aah okej samuel är lite delaktig på ett hörn men det är inget jag kommer dela med mig av.  Men jag är nervös som jag vet inte vad. Hade till och med magsyra i morse när jag vaknade. Drömde dessutom massa konstiga drömmar, inte alls några roliga. Allt för lite oro säg ;)
Det blir nog bra! 



I övrigt är jag faktiskt väldigt väldigt glad! 
Får se om de håller i sig även under morgondagen :)
Annars får jag väl lipa mig igenom filmen på bion på kvällen hahah!


Silhuett

Detta är en ganska enkel komposition.
För att ta en bild med en silhuett måste man skapa exponeringen från en ljuskälla, tex; solen, i bakgrunden. Akta ögonen bara, det är inte nyttigt att kolla i linsen på en kamera rakt in i solen!

Nu är inte detta världens bästa motiv att använda som exempel, men I hope you get the picture! :)


Den jag älskar mest

Bjuder på en bild på Samuel jag tog för några veckor sedan, inte världens bästa bildkvalité men världens bästa motiv är det ♥


Bara massa youtube-klipp

Min blogg här har blivit lite enformig med massa tråk tråk saker nu som youtube-klipp och vad som hänt annars i mitt liv. Inte så mycket bilder. Men det ska bli ändring på detta, inte idag men kanske i morgon?! Jag har fått lite inspiration från en bok jag fått låna! Nu ska det bli ändring.!!

Men först, en klassiker som min syster visade mig ;)


Pranks



Sänder er ett par roliga grejer vi hittade när vi slösurfade :P



Kvällsvecka

Jobbar kväll denna veckan och ska strax fara till jobbet, men innan jag gör det vill jag lägga in en notis till en mycket vacker dam. En dam som fyller 19 år idag, och snart ett år av frihet!




Varför träna?

Jag får frågan ibland varför jag tränar. Det finns två svar på det. Jag tränar till största delen pga att jag har en ryggskada sedan en bilolycka jag var med i för snart 2år sedan. Jag tränar musklerna i mage och rygg för de hjälper mig mot smärtan.
Andra svaret är att jag har "problem områden" jag vill forma /bli av med. De har redan försvunnit 3cm från min midja sedan jag började träna med min nya maskin, Ab-doer twist, och jag börjar äntligen se resultat!! :)

Varför köpa maskiner, varför inte bara gå på gym?
Jag är inte en gym människa, tycker inte om att stå och svettas bland andra människor och känna att andra stirrar på mig. Jag gick inte äns på gympan i skolan :P

Vad kostade dina maskiner??
Min crosstrainer kostade enstaka 500kr. Det är en "skadad" vara som butiken jag köpte den från fick svetsa ena stödet på. Det är faktiskt en väldigt billig summa för allt man kan göra med den. Man kan hårdträna och man kan bara ställa sig och vandra på den. Som igår kväll när Samuel skulle vara duktig och träna för han inte tränat på någon dag. Jag satt i soffan och åt salta skruvar /chipsliknande saker, fick dåligt samvete och ställde mig 45min på min crosstrainer och bara gick. Alla rörelser är viktiga, även "de små".

Min Ab-doer twist kostade runt 2.000kr och blev min julklapp till mig själv. Har använt den i snart 3 veckor och skillnade mellan att träna med den tillsammans med min crosstrainer och utan är märkbar! (3CM runt midjan, 1cm/veckan + att jag varit sjuk en vecka i detta) Det är då man inser att styrka är lika viktig som kondition!
Jag har heller inte alls haft lika ont i ryggen sedan jag skaffade denna, den ledar upp ryggen väldigt bra och bygger upp precis de rätta musklerna för att kroppen ska orka.

Rekomenderar verkligen dessa båda maskiner till alla med ryggproblem och för er som vill forma eran kropp. !

Vad väger du?
Jag trodde detta var en förbjuden fråga till en dam ;) haha
Nä ärligt talat så vet jag inte. Men för 2år sedan vägde jag 53 och nu sist jag vägde mig (kanske ett halvår sedan) så vägde jag runt 56. Men det är inte vikten som är de viktiga. Det är (som de säger på biggest loser) hur stor andel fett som utgör ens kropp. Allvarligt talat är de inte min vikt som jag tycker är viktig, utan formen på min kropp, de är den jag vill vara nöjd med :)


Nä, om man skulle köra ett träningspass på 90minuter kanske?


Pippin´s song

Denna är bättre  men den går inte bläddra in så den ni får se här är denna!

(Går även att köra dessa två samtidigt, mycket vackert)


Svaret

Marilyn Monroe
En mycket vacker kvinna!
En mänskligare kändis får man leta efter ♥

En Professionell, sensuell, vacker, alldaglig kvinna med fel och brister som vi alla med en krånglig bakgrund. Hennes mor hette Gladys, men vem fadern var är oklart. Marilyn hamnade hos fosterföräldrar till 7 års ålder då hennes mamma hämtade hem henne. Några år senare omhändertogs Marilyn då hennes mor blev psykiskt sjuk och moderns väninna Grace fick ta hand om henne under några år. När Grace gifte sig hamnade Marilyn på barnhem och så mycket som 12 fosterhem, där hon utsattes för övergrepp och försummelse. I september 1941 tog Grace henne tillbaka. Marilyn gifte sig tre gånger och dog i en överdos vid 36 års ålder. Känd som skådis, fotomodell och sångerska.


Vem?

Är det någon som kan gissa vem denna vackra kvinna vara?? :)
(bilden är lånad)


Jobb veckans slut!

Jag vill inte se fler såna här truckar nu haha :P är nåååååågot trött på de idag ! Nä men allvarligt är de inte så farligt, men det är grymt gött att få vara lite ledig ;) Det är sköt att ha ett jobb som bara är på veckodagar, de ger en kraft att orka med och gå till jobbet. Skift jobb är ännu bättre för man slipper stiga upp kl.6 varje dag i 5 dagar för att vara ledig 2 dagar och sen göra om de igen. Nu är de 7-15 måndag - torsdag + 7-16:30 fredagar, Kvällsvecka Måndag - Torsdag 15-24 och sen tre dagars ledigt! :D Helt klart guld värt!!



Krister & Malin #2

Äkta kärlek ♥


Krister & Malin #1

Detta är två av mina goaste arbetskamrater, Krister och Mulle ♥ Jag fick äran att prova min nya kamera på dom i slutet av November månad förra året! De va både trevligt och riktigt j*vla roligt!
På kvällen hade vi ännu roligare ;)


Tre första..

Detta är de tre första bilderna jag tog med min Nikon D300s. Detta är min guda gåva ♥ Första dagen var jag så glad att jag hade den att jag kunde inte släppa den ;)


Världens kanske sämsta!?


Sitter här nu på morgon kvisten och borde eg. göra mig mer i ordning för jobbet.
Skulle bara ta en bild på min nya frilla men ljuset blev sådär lagom bra och minen ännu bättre ;) (hoppas ni har överseende med de höhö)
Idag är jag jätte yr!! Höll på att ramla rakt in i våran garderob i sovrummet när jag skulle kliva upp. Tror de är något litet tecken på sömnbrist, eller nått. Har sovit sådär lagom bra hela veckan (än så länge), legat sådär härligt halvvaken hela nätterna :P Får helt enkelt se hur denna dagen går (läs; ramlar) :P


Simon #2

Lite bilder från fotograferingen jag hade med simon i mitten av December månad :) Han har lovat (läs tvingat ;P ) mig att jag ska fota honom till våren också! Ska bli riktigt skoj!


Spontant är bäst!

Gårdagen började sisådär kul med lite träning, tapetsering och för min del bloggdessign ;) De kändes som en sån där dag man ville göra något annat på men hade annat för sig. Tillslut satt både samuel och jag i soffan och bara blank stirrade, så vi gjorde ett ryck.

Vi klädde på oss lite mer normala kläder (jag gick omkring i bara linne höhö :D ) och satte oss i bilen. Vi åkte till kinna, för ursprungligen skulle denna dagen spenderats tillsammans med vår vän Simon men han hade inte hört av sig och han hade sin mobil avstängd hela dagen (han hade fastnat utanför kungsbacka dagen innan). Han var som sagt fast i kungsbacka och när vi plinga på hans dörr va han inte hemma.

Vi satte oss i bilen igen och den ledde oss hela vägen till Samuels syster. De va faktiskt riktigt trevligt att se en gnista i hennes ögon (som samuel uttryckte sig så fint :) ). Hon var som förbytt. En början på en väg mot bättre mående! Vi har ju typ inte träffats på över ett halvår skulle jag tro (om man inte räknar de 2timmarna på kalla liseberg), så för oss var de som nästan två helt olika personer!

Samuel och hon prata på som aldrig förr och de va så härligt att se♥


Äntligen!

Nu har min bläddra funktion krånglat länge nog! Enyo! :D


Nyår

Bild på gänget från nyår! [fotograf; Jim]


New design!

Fixat lite med designen igen! ÄNTLIGEN hittat en design jag gillar! Men ska göra om lite i menyn! Men de får helt klart bli i morgon för idag är jag alldeles för trött haha :)

Sen går ju "John Tucker must die!" på 4an ;)


Eliza Doolittle

En mycket bra jag börjat lyssna på mycket de sista är en av Eliza Doolittle [DIREKT LÄNK] (Kronglar fortfarande för mig att bläddra in youtube klipp).





Det blir inga bilder från tapetseringen/renoveringen idag. Kanske i morgon! Har tapetserat hela dagen och har inte orkat sitta vid datorn något. I morgon ska vi försöka sätta upp de sista våderna :) Ska bli riktigt nice att bli klara ! Eller klara och klara blir vi ju verkligen inte, vi har golv och lister kvar men orkar inte med allt detta kaos vi lever i just nu så de får bli senare!



Renovering

Jag hade tänkt åka till stora staden JKPG idag, men istället blir de träning och renovering i våran lilla lya. Har börjat sätta upp våra äggskalsvita tapeter nu och de är ganska känsliga så de kanske blir lite extra jobb på vissa ställen, men de kommer nog bli riktigt fräsigt när det är klart! Sen kan jag erkänna att de inte är särskillt snyggt utan lister haha, men de kommer ju med tiden!

De kommer nog komma upp lite bilder på självaste arbetet senare
och har vi tur kanske de blir resultatet också! :)


Torsdags bowling

Var och bowlade igår med ett par vänner. Det var riktigt trevligt, vi hade bokat en timme men spelade i 1,5 ;D Vi hade så kul så vi ville inte sluta så tog en 30min till!

Men ska erkänna en sak. Vi tjejer fick äran att ta oss nått "lätt" att dricka vilket va riktigt roligt! Problemet va väl de att ja har haft lite väl dålig matlust de sista. Alltså hade jag först riktigt skoj och sen kraschlandade rakt in i väggen! Mådde så illa och dåligt att tillslut var jag tvungen att tvinga mig själv spy för att må bra!
NEVER EVER DRINK AND NOT EAT!


Detta är också anledningen till att jag inte skrivit något förrän nu


Over and out!


Ny dag..

nya äventyr!

Eller ja, är ju fortfarande lite små hängig så kanske inte blir så äventyrligt men vi ska inte sitta hemma idag. I alla fall inte om jag får bestämma ;) HATAR att sitta inlåst i en lägenhet!


Problem

Har precis upptäckt ett litet problem med min dessign :P

Troligtvis har ni andra redan märkt detta problem, men anledningen till att jag insåg problemet först nu är för att jag tidigare använt mig av "Google Chorme" och har precis bytt tillbaka till mitt älskade Firefox :)

Ska försöka att att fixa problemet men de kommer nog ta ett par dagar.

Problemet är att man inte kan se min meny. För er som inte kan se den så är de bara att dra musen under mina bilder i headern så ser ni dom :)


Träning

Något jag utför så gott som varje dag är min träning. Förut har jag bara haft min crosstrainer men nu mera har jag ett till träningsredskap, min ab-doer twist! Den funkar jätte bra mot min rygg. Har bara använt den i en vecka och endel av den veckan har jag varit sjuk så de har ju inte direkt varit en intensiv träning ;)

Men det skall erkännas att jag redan förlorat 1cm runt midjan och min rygg känns bättre efter att jag använt den! Jag har ett mål att en dag kunna vara duglig i ryggen, men har en skada som kommer hänga med mig resten av mitt liv så de är ju inte något mål att bli fullt frisk!


Perfect Your Orgasm

Tips från coachen ;)

"Är du ute efter att krydda ditt sexliv? Prova en kulinarisk hopkok som lovar att fullända din orgasm!

1 banan
1 dl blåbär
1 dl ris, mandel eller icke-fetmjölk (substitut med juice av ditt val om du inte vill använda mjölk)
1 dl is bitar
½ dl persikor
1 msk linfrö
KLICK av honung
Strö ingefära (krydda efter smak)
Strö muskot (krydda efter smak)

Blanda och njut!

Bananer: innehåller kalium och B-vitaminer som omvandlar kolhydrater till energi, öka uthållighet och testosteron.

Blåbär : Hög på lösliga fibrer, som håller artärerna tydligt av kolesterol. Bättre blodflöde och avslappnad blodkärl förbättra en mans erektion, särskilt hos äldre män.

Persikor : Hög i vitamin C. Män bör äta minst 200 milligram C-vitamin per dag för att öka kvaliteten och kvantiteten på sina spermier.

Linfrö: Ökar testosteronnivån och är späckad med essentiella fettsyror, som omega-3 och Omega-6, som håller hormoner på optimal nivå och väcker din sexdrift.

Ingefära : Stimulerar blodcirkulationen, vilket ökar blodflödet till könsorganen.

Muskot: Stimulerar det parasympatiska nervsystemet, som hjälper dig att slappna av.

Honung: Honung är rik på vitamin B, som behövs för produktionen av testosteron. Den rika nektarn innehåller också boron, vilket kan öka östrogennivåerna hos kvinnor."

 

Fakta tagen från programmet "Doctor´s" på tv 4+ . Bra program! ;)



Försöker..

Har precis gjort en film av fyrverkerierna vi sköt upp häromdagen, men jag kan av någon anledning inte bläddra in den så får helt enkelt länka till den så får ni som vill titta på den :)
http://www.youtube.com/watch?v=t5adesjQ80g


Min jul

Samuel och jag sov över hemma hos min far :)
Det gjorde även min syster och Mr V
Min käre far har fått något om bakfoten.
Han trodde gröten skulle serveras tillsammans med filmjölk ;)
Pappa bad mig köpa 1kg godis och ta med :P
Juldagen hemma hos min farmor och farfar ♥
Far och Fru A
Kusiner
("ME!" texter är inte inklippt ;P)


Min älskade farmor ♥
Kusin Alexander
Kusin William
Systers make


Kinesisk astrologi

Var inne på en sida som jag fått tipsad av en vän och sökte upp mig själv;
Aktiv, trygg, ärlig, turlig.
Beslutsam, driftig, tålmodig.



De blir lätt sånt här tidsfördriv när man är sjuk ;)
Min hals kliar som tusan, näsan är snustorr och huvudet värker som jag vet inte vad. På detta har jag även UVI och har haft en vecka, fick medicin igår! UVI är fän inte kul >.< Min kropp orkar inget, skulle visa hur min nya träningsmaskin funkade idag och kunde knappt röra den i slow motion haha.


Modeller

Jag letar nya modeller, så tveka inte att lägga en kommentar i fältet.
Vill du ha lite snygga bilder på dig själv så fixar vi dom tillsammans!


Favoriter från 2010 #1



Nyårs outfit´s



Världens snyggaste ♥


Något jag inte berättat



Samuel fyllde 23 nu i veckan. Han fick väl inte den bästa dagen på joden pga jobb och annat. Men han fick sig ett par ballongen, rosor och en ask chocklad♥ Han verkade inte helt missnöjd ;)

Present från hans arbetskamrater


Kapprums tapet


Det kommer bli vrål snyggt :D
Där ni ser Samuel stå kommer vi nog förmodligen sätta en stor spegel!


Sjuk

Är lite små förkyld idag, mindre kul ;) Dock inget man dör av som tur är! Och inte är de svininfluensan heller med tanke på att jag vaccinerade mig förra året höhö.

Bjuder på lite bilder från när samuel och jag började riva garderoben i veckan! Nu har vi börjat att tapetsera och just detta hörn är redan klart, men resten av rummet återstår. Planerna är att vi ska sätta upp äggskalsvita tapeter i resten av rummet förutom "kapprums-väggen" och kanske väggen mot köket. Vilka tapeter vi ska sätta upp där får ni se senare idag :)


En bra start

Det är en riktigt vacker dag, första dagen på nya året!

Första dagen ska spenderas hemma hos Jocke och Jeanette, om de inte är upptagna med annat. Senare på kvällen ska vi kolla på nya Narnia filmen :)


Mitt 2010

Favorit i repris:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har börjat att starta ett eget företag :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Lovade faktiskt inte några nyårslöften förra året, kände då att de var meningslöst :P Mer än att jag inte skulle vara med i några fler bilolyckor och de pajades bara efter någon vecka ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
En av mina barndomsvänner fick sig en liten Tuva och jag är så glad för deras skull♥ :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Som tur är nej. Men de har varit nära ögat ett flertal gånger..

5. Vilka länder besökte du?
Danmark haha

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Resa  :D

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

10/7 datumet då Samuel och jag förlovade oss♥

8. Vad var din största framgång 2010?
Min största framgång är att jag börjat komma igång med mitt eget företag och att jag har ett välbetalt jobb som ger mig möjligheten att utveckla de :)

9. Största misstaget?
Mitt största misstag har varit att låta människor ta energi från mig som inte förtjänar den!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag bröt ett par ben i min hand en vecka efter nyår ;P

11. Bästa köpet?

Min Nikon D300s.. Nej min Stella (Ford Fiesta ST).. eller aah BÅDA :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Restauranger, bensin och kamera utrustning ;)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Något som gjorde mig riktigt glad var när samuel gick ner på knä på getterön med en liten lila blomma i sin hand ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Fuck you - Lily Allen


Lyssnade faktiskt inte så jätte mycket på musik detta året.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Absolut mycket gladare!! :D

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Fotat betydligt mer än jag gjort! Vågat tvinga nära och kära ställa upp som modeller ;)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Nästa år kommer jag lägga mindre energi på oviktiga saker och fokusera på det som är viktigt :)

18. Hur tillbringade du julen?
Firade jul med min familj i Jönköping :)

19. Blev du kär i år?
Jag har varit kär betydligt längre än bara i år :)♥

20. Hur många one night stands?
Inga alls.

21. Favoritprogram på TV?
Greys är helt klart min favorit!! :D

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar ärligt talat ingen och jag tänker inte lägga energi på folk jag inte tycker om, bättre att lägga energi på dom man älskar :)

23. Bästa boken du läste i år?
Läser ju inte jätte många böcker men min fotobok är helt klart en grym bok :D

24. Största musikaliska upptäckten?
Lily Allen !!!

25. Något du önskade dig och fick?
Min D300s och Stella :D Men båda har jag köpt själv! :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jag har faktiskt inte önskar mig något direkt så.. ! Bara en trygghet och en framtid!

27. Årets bästa film?
Kollat på väldigt många filmer men måste nog ändå säga att Trollkarlens lärling har satt sig på näthinnan!

31. Vad fick dig att må bra?
Alla mina nära och kära som finns där och stöttar mig ♥

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen aning!

33. Vem saknade du?

Muffe, familjens hund♥

 

34. De bästa nya människorna du träffade?
Helt klart min lilla Mulle :D

GOTT NYTT ÅR & TREVLIG FORTSÄTTNING!



Libra

Detta är min underbart underbara liv Libra! Hon är i orginal döpt efter stjärntecknet "Lejon" efter att min vän informerat mig om namnets betydelse. Detta visade sig dock inte stämma, men namnet Libra passar denna katt så perfekt så vi gjorde inga som helst namnändringar.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!