Ett tag sedan sist

Jag har haft så kul på min semester att jag faktiskt inte orkat känna någon press från denna goooa blogg ♥ Saknat att blogga men samtidigt har det varit skönt att få vara ifrån den i två veckor och bara göra roliga utomhusaktiviteter. Vi räknade ut igårkväll att under dessa två veckor har vi bara sovit 5 nätter i våran egna säng ♥♥♥


Cypern i korta drag

Alla bilder är tagna med Canon G12
Hemma!!

(Detta är ett tidsinställt inlägg)

Nu är det som så här att jag och Samuel kom hem från en underbar vecka i Cypern idag! Har inte velat säga något pga av inbrotts/stöld risken som finns! Kommer nog komma några bilder lite senare i veckan om inte redan idag :)


Scrapbook

Köpte en Scrapbook på GeKås häromsistens. Ska bli så kul att fylla den med semester bilder och texter. Jag är egentligen inte så pysslig av mig men hela grejen med foton är viktigt för mig och tycker verkligen att man ska bevara "fotografiet". Man ska inte spara alla bilder i en dator. Fotografier är till för att visas upp och tittas på. Be proud and show your friends family :)


Nu börjar det hända grejer!

(fin fin censurering i paint haha)
Nu har jag börjat pilla med en hemsida för mitt företag :D
Ska bli så skoj att faktiskt försöka komma igång med det!!!! Söker förövrigt någon som vill ställa upp på porträtt för min portfolio. Är du intresserad? Det kostar inget och du får välja vilka bilder du själv vill behålla, detta kallas Time for Print. Är du intresserad kan du höra av dig till mig :)


Kärlek är värt en extra tanke

Foto tager med G12
Köpte detta hjärtat nyligen och det är hur gulligt som helst! Kostar knappa 100:- och är till 100% värt det! Det finns små idéer för vad man kan göra för sin älskade när vill göra något speciellt ♥ Det är aldrig försent att börja göra små saker för den man älskar


Far Min

Har njutit av min första dag på semestern. Skrev ut några bilder åt min far här på eftermiddagen, avnjutit en pizza och snart ska jag hitta på något skojsigt :) Hoppas ni andra har haft en bra vecka och att eran helg kommer bli så mycket bättre !


Frukost mjölk

Nu sitter jag här, min sista arbets morgon innan semesten startar och bara vill att timmarna ska gå fort idag! I morgon börjar vårat semester äventyr så jag ska göra några tidsinställda inlägg till er så ni inte känner att jag glömt bort er :) Har väl inte varit så ordningsam uppdatering de sista (har nog gått i dvala nu när sommaren varit här, hellre ute än inne när solen skiner).
SEN måste jag bara säga en sak till alla er där ute som gör mig så ********* glad :D Jag gillar verkligen inte sport, undvek gympan i skolan så mycket jag kunde (men mest pga duschen som va så äcklig och kall). MEN sen 2010 har jag faktiskt försökt hitta en aktivitet jag gillar, mest för att bygga upp muskler till ryggen. Ska dock erkännas att jag de senaste åren gått upp i kroppsmassa. (Träffade Samuel, blev lycklig och han gödde mej ;P ). Har försökt träna mig i form på min crosstrainer, funkar väl men man ska nog inte bara träna den om man vill att något "ska hända". Så därför skaffade jag min abdoer twist. men den va bättre för Samuel än för mig. NU har jag hittat min träning!! Zumba!!!!! Det har fått mig att äta bättre (då jag blir hungrig oftare och inte lika sötsugen) och jag har muskler på min mage jag inte visste fanns!!!!!!!!?! Ökat i vikt har man väl gjort men kroppsmassa har minskat, fettet är mindre. Mitt mål nu mera, är som jag sagt till Samuel, att jag ska komma i mina favoritbyxor igen (och en klänning jag nyligen köpte som är en storlek för liten)!! Hade precis köpt dom när jag och Samuel blev tillsammans, har inte använt dom så mycket pga ovälkommen kroppsmassa. Jag försöker väl vara realistisk, målet är att jag ska komma i dom innan snön faller ;) Så har väl några månader på mig att krympa någon storlek. I min familj växer röven snabbare än magen haha.


1 Dagar 21 Timmar 8 Minuter

Nu är det inte långt kvar tills min semester!! :D Längtar! Samuel har börjat prata om en sista minuten resa efter vårat första semester äventyr. Om inte överväger vi att göra en Jönköpings turné där jag tänkte försöka hälsa på både syster och far min. 


För övrig information gällande mitt företag så har det kommit många nya idéer för att kicka igång detta. Ska bli spännande och se vad som blir av detta :) Ska försöka att passa på att hitta inspiration på min semester och kanske rent av börja på min portfolio?! Läser många bloggar som ger mycket att tänka på angående detta yrke och en som verkligen gör det jag drömmer om är Emelie! Från kassa personal till rikskänd fotograf, kanske jag kan gå från truckförare till de samma? :D


Garage

Samuel och hans bror har som tidigare nämt skaffat sig ett garage en bit utanför Borås. Nu de sista har Samuel dock kör lille Eskroten, försökt få den besiktigad etc, och han hade därför lämnat sin bruksbil där. Igår beslöt vi oss för att hämta hem den :) 
Kvalitén på filmen är bäst i HD


Drömprins

Detta är min man, min goding!
Han är min trygghet i svåra stunder ♥

Veckor som denna är jobbiga för vi jobbar olika tider så vi ses aldrig. När han går till jobbet tidigt på morgonen så sover jag fortfarande och när jag kommer hem på kvällen så sover han. Ofta brukar vi lösa detta problem med att luncha ihop på eftermiddagen, vilket är yber mys♥ :)
MEN i morgon så är vi lediga hela dagen tillsammans :D Så vi ska hälsa på "Morsan och Farsan" och ha en mysig dag tillsammans. Lördag Söndag jobbar Samuel så vi ska bara försöka hitta på något skojsigt på kvällen ! SEN ÄR DET BARA 4 ARBETSDAGAR KVAR!!!! :D


Olaglit vacker!

Man får helt enkelt bara inte vara så här söt!!!!!!!!!
Underbart underbara lilla Gabriell.

P.s. Jag ber om ursäkt för kvaliten på sisa bilden. Skärpan var inte den bästa, så försökte rädda denna vackra bild på denna vackra unge ♥


Sommar kväll

Kanske ska säga sommar mek?! Samuel och han käre broder har varsit fallfärdigt projekt. Samuel har en mycket vacker ford escort -87 och hans bror en jetta. Tanken är att de ska försöka rusta upp dom och kunna köra dom som bruksbil/busbil i vinter. Annars så säljs dom när dom är klara och så köps de andra bilar hehe. 


För en annan notering så måste jag meddela att min kära mobil har nollställt sig. Så vill ni har någon form av kontakt med mig (där jag kan höra av mig till er) så får ni sända ett litet Sms så jag kan ta del av era NR :) Annars får ni nog räkna med att jag inte kommer höra av mig innan er haha.
Pööööööss!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!