Fest:-)

mms_img12893 (MMS)

Fest:-)



Inspiration

När jag är ute på mina promenader brukar jag ha musik i mina öron. Just igår hade jag mestadels Avril. När jag hör vissa av hennes låtar blir jag verkligen berörd. Denna låten skapar någon form av känsla inom mig som jag inte riktigt kan beskriva. 

(jag är inte den mest stadiga på hand :P )


Fotoprommenad

Idag har de varit riktigt fint väder!! Vårsol + grönska :D Kan de bli bättre??? Ikväll ska de grillas och ha de almänt nice med anhöriga :P Just nu sitter jag i soffan och varvar ner efter en hård arbetsvecka ( två kvällar xD ). Denna värme har kommit så snabbt så kroppen hinner inte riktigt med haha. Är helt slut och knoppar in hyfsat snabbt på kvällarna och vaknar jätte sent haha.


Elmia Again :P

Man såg ganska mycket trevliga saker på Elmia :) Men de va inte alls något direkt "märkvärdigt". Kändes som man redan hade sett "allt" förra året haha. De enda som va häftigt vad stunt showen (kanske visar en film sen) men de var så mycket folk så de va ganska jobbigt att fota och filma :P


Fast and furious



Här är tre bilder från mässan förra helgen :) Det är bilarna från riktiga filmen "fast and furious". Det fanns jätte många fina bilar, men jag hade av någon anledning helt fel objektiv med mig (Nikkor 50mm f/1,8) så jag hade väldigt få chanser att ta bra bilder. Jag vet inte alls vad jag tänkte... Blev jätte ledsen på mig själv när jag insåg vad jag gjort :(


För att prata om objektiv så är jag gryyyyyyyyyymt sugen på ett nytt, ett normalzooms. Helst av allt vill jag ha Nikkor AF 24-70/2.8G ED AF-S meeeen som  ni ser så är de lite dyrt :P haha. Ha begäret är ganska stort! Blir väl tragiskt nog ett Sigma eller Tameron istället >.< Men de är bra också, bara inte förstahandsvalet :P


Denna dagen har varit helt underbart go! M...

mms_img63456 (MMS)

Denna dagen har varit helt underbart go! Massa sol och god mat, kan inte bli bättre :-)



Frukost



Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har hänt mycket i helgen och det kommer komma upp lite roliga bilder så småningom :) Kanske också någon film från stunt showerna!
Igår låg ja hemma med migrän :( Asa jobbigt!! Men Samuel kom hem med en glad nyhet, MR2 är klar :D Och idag fick jag sms om att den gick igenom besiktningen! Sjukt gött! Nu rullar den ett år till! 
Om en liten stund ska jag ringa och friskanmäla mig till mig chef, sen ska jag äta upp min frukost och pilla i mig alla piller jag har haha :P

Hoppas ni haft en trevlig helg!!! :D
Puss


Road trip! Denna helgen blir jönköping för...

mms_img27797 (MMS)

Road trip! Denna helgen blir jönköping för hela slanten :-D ikväll blir de troligtvis grillkväll hos min far, sen får vi se vad klockan blir. I morgon väntar en dag på elmia och ett besök hos mina far föräldrar! Ska bli riktigt skoj!



Ut i vår solens glaaaaans ♥

Testar min kamera app lite :P :D
Är hel nöjd ;)

Har precis sprungit ett varv i skogen, min första tur ute (gillar inte att springa så folk ser mig men i skogen är de bara någon enstaka som ser en haha). Känns faktiskt riktigt bra måste jag säga. Klarade nästan alla uppförsbackar även om benen skrek NEJ TACK haha.


Nu blir det knalleland. Ska kolla på ett par shorts på Gina som jag hittat på nätet. Sen ska jag även försöka hitta ett par "normala" vardags skor, har bara skor med klack och man vill inte gå "finklädd" på Ica direkt :P


Puss och hej leverpastej! :)


Misse iklädd en av mina rosa koftor jag al...

mms_img32451 (MMS)

Misse iklädd en av mina rosa koftor jag aldrig använt. "Att ge upp och släppa taget behöver inte alltid betyda att man är svag, det kan betyda att man är stark nog att låta någonting gå <3"



Påsk godis från världens bästa jobb! Haha ...

mms_img50192 (MMS)

Påsk godis från världens bästa jobb! Haha frosseri Eller?! :-D Idag blir de promenad i skogen igen fast denna gången kanske kameran följer med :-P Men först ska jag nog sola :-) nu ska jag frossa lite till. (på tisdag måste jag börja späka mig haha)



Forest

Nikon D300s + Sigma 105m f/2,8

Idag känns som att det är en lite pissig dag (på nytt) :P Men har njutit massor av de fina vädret och när Snyggingen kommer hem idag så ska vi ta oss en härlig prommenad tillsammans.
En sak som gör mig lite lycklig är i alla fall att sommarens resa är bokad och klar :) Vi ska åka till lite varmare bräddgrader. Tanken var från början att åka till Afrika men Apollo valde att ställa in den resan, så to bad for them för nu åker vi med annat bolag ;)


Sommar och sol, vi har korta kjol!! :D

Kan det bli bättre väder än så här?!?! :D
Idag blir de ett besök till Göteborg och köpa ett par bromsklossar till samuels Mr2:a. Efter det blir de kanske en glass för att senare fara vidare och montera på dessa :)


Det blir bättre♥



För er som missade ett väldigt fint program igår ♥


Ny tvättad och sommar skorna på :-) så här...

mms_img32144 (MMS)

Ny tvättad och sommar skorna på :-) så här vacker var de länge sedan hon var. Oljebesprutning är dock ett måste till nästa år <3



Monkey



Haha.. aah. Jag har bjudit på massa bilder på andra. >.< Så de är väl dags att bjuda på några på mig. Samuel ville ta några bilder på mig i slottsskogen och efter lite tjat gick jag med påt ;)


SÅ KUL!!!



Snacka om att bli lite glad ;) haha. Mina bilder har nu hamnat på Jeanetts hemsida [DIREKT LÄNK] Helt klart värt för er att kolla in :D Helt otroligt skojsigt!


Syskon



Två helt underbara människor :D
Love yaaa ♥



Är något sugen på underbart väder och grilla :D


Animals


Lite fler bilder från föregående helg :)



Denna helgen kommer nog att bli en lugn sådan. Ska bara hälsa på några nära och kära. Visa Jocke mitt nya inköp och kolla hans, kanske försöka knäppa några snyggare bilder på Samuels Mr2 och Motorcyckel som snart kommer åka upp på blocket :) Lite vår pil med dom men sedan är de redo att rulla iväg ut i sommar natten :D


Till Salu :)

Nu ska vi göra oss av med detta tvrums bord. Är de någon som är intresserad ?! Bordet finns att köpa orginal på IKEA för 299 så det är inget dyrt bord jag säljer ;) Kan även tänka mig att skänka till bättre behövande. Vill bara bli av med de så vi kan få plats med vårat nya :)


Nikkor Lens 24-70mm f/2,8

:D

Hela 200 kr ;)
Kan de vara något lurt med den tro :O


Hästisar :D



Så fina :D !!
Älskar lurviga hästar !!!! Dessa två hästar heter Korita och Lina, Lina är den lilla korsningen (Shetlandsponny och Gotlandsruss) och Korita är Nordsvensken. Lina har ännu inte blivit av med fölis lurvet vilket är så mysig!! Önskar jag hade bara typ ett finger med fölis lurv :D


DEN ÄR HÄR :D



Kan ni gissa vad som döljer sig i denna påse ;)
Kolla noga nu Jocke ;)
Svaret får du i morgon, jag lovar :D
De är tidsinställt :)


Vill ha sol!!


Nikon D300s + Sigma 105mm f/2,8
Maria med min gamla D80 + 18-55mm f/3,5-5,6


Okej. Nu när man fått sol en hel helg så blir man något bortskämd haha :P Har ett ganska stort ha begär haha :) Man får sån mysig kännsla i hela kroppen när mar får solen på sina kinder :D 




Måste tipsa om ett program som börjar på söndag;
"Det blir bättre!"

Det är ett program om mobbing, barn och svåra uppväxter helt enkelt. Första programmet är med min barndoms favorit Morgan Alling ♥ (från "Tippen"). Han kommer bland annat berätta om sin svåra uppväxt, hans pendlande på barnhem och familjehem och vad som tillslut blev hans räddning. 

Programmet är sponsrat av Rädda Barnen.


Slotsskogen



Lite fler bilder från helgen :) Vi åkte nämligen till Göteborg och slotsskogen också ! Vi var där ett par timmar och vi två tjejer sprang som tokiga med mina kameror :P haha. Knappt så stackars Samuel hängde med vid vissa tillfällen ;) Sen fick syskonen endel ensam tid också när jag fastnade på vissa ställen.
Det var en riktigit mysig helg och jag hoppas på att kommande helg blir minst lika underbar!!! :D (Hoppas nämligen på grillväder då alla på mitt jobb redan haft sina första grillkvällar :O, avis!) Jag hoppas på mer grönska och mer sol !! :D Annars drar jag till Varberg över helgen haha :)


Grodan boll




Vi var hemma en snabbis hos jocke och jeanette i helgen. Maria och jag passade på att njuta av solen och möjligheten att fotografera djur och natur :D Vi hade de riktigt skoj medans Samuel pysslade med sin bil. Det är så lugnt och fridfult ute i skogen och ibland saknar man att vakna till endast fåglarnas kvitter. Kunna gå ut i gräset och bara njuta som tusan av att bara leva :)

Jocke sa till mig att kolla i deras damm precis innan vi skulle fara vidare, och jag kollade ner. Det kryllade av grodor. De var inte direkt små heller! :) Jätte fina var dom !!

Om ni vill läsa mer om Jeanettes gårds projekt kan ni kolla in denna [LÄNKEN]


UNICEF

varlden-behover-fler-foraldrar-200-150
Den 1 maj klockan 20.00 direktsänder TV4 Humorgalan - För varenda unge från Cirkus i Stockholm. Humor blandas med allvar när några av Sveriges främsta artister hjälps åt att värva fler Världsföräldrar. Värdar för galan är David Hellenius och Kristin Kaspersen.

Varje dag dör 5 000 barn av förorenat vatten.

Men om 12 sekunder tänker du nog på annat.

Vi tror att alla vill vara med och hjälpa utsatta barn. Men vi vet hur lätt det kommer något emellan. Man börjar tänka på annat och så glöms det bort. Så ta vara på det här tillfället. Bli Världsförälder hos UNICEF idag och var med och kämpa för varenda unge. Det kostar bara en hundring i månaden. Bli Världsförälder på unicef.se. NU.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Kika gärna även in på UNICEFs kampanjsajt - För varenda unge! Där kan du bland annat tävla om biljetter till Humorgalan & titta på film. Du kan också gå med i Humorgalaeventet och smycka din profilbild på Facebook.

Malawi: Ett litet barn vägs på ett center för underviktiga barn i distriktet Mwanza© Ami Vitale

 



Varit hos naprapaten

Gick mitt första besök hos naprapaten idag. Läskigt :O Jag har våndat över detta i en veckas tid, jag har både längtat och skakat av räddsla. Åkte så jag skulle komma en stund innan det va min tur, problemet var att jag upptäkte att jag glömt mitt kort hemma så var tvungen att stressa hem och hämta de, pinsamt.. Men det gick bra och jag fick en ordentlig behandlig utan stress.


Så nu har jag upplevt massage, akupunktur och kotknäckning på en och samma dag. Jag kan ju säga som så att jag inte blev speciellt förvarnad på något (vilket förmodligen var väldigt bra) och när han skulle göra akupunkturen visste jag för de första inte vad han hämtat och för de andra inte vad han gjorde förrän han satt första haha.. SCARY!! Sen hade han mage och säga att de satt 4cm djupt :O  Som tur va så kunde jag inte se något och kände inte speciellt mycket :P


Nästa besök är på torsdag :)


Han verkar duktig :) När jag är klar med min behandling och om jag känner någon förbättring så kommer jag att berätta vem han är och vart han finns :P Men än så länge är de hemligt för både hans och min skull ;) Om de blir bra kommer Samuel vara en av de jag kommer tvinga dit ♥


Modell sökes


Söker killar och tjejer som vill stå modell i vår solen! Är du intresserad så hör av dig till mig; [email protected] eller kommentera inlägget här nedan :)
Det finns något som kallas TFP, Time for prints. Det innebär att där inte är några pengar inblandade utan att både fotograf och modell gör plåtningen för att de tycker att det är kul och för att de vill utvecklas. I gengäld får båda parterna bilder (prints) till sin bok eller vad de nu har.


Maria och Lina

Underbar dag i solens tecken !!! :)


Dagens citat;

mms_img51863 (MMS)

Dagens citat;



Inte ett moln så långt ögat kan nå :)

Är så lycklig idag :D Solen skiner och våren är i luften !!  Suttit ute väldigt mycket idag och bara tagit in värmen. Älskar verkligen våren till 200% ♥ :)

Har suttit och pratat med Lola i typ 2½ timma haha :P
Volim te moja lutka♥ :)


Trevlig morgon och dagens citat; If you do...

mms_img48745 (MMS)

Trevlig morgon och dagens citat; If you do not stand for anything, you will fall for everything.



Ut i vårsolens glans :)



Dagens citat; The only weapon you have is ...

mms_img27615 (MMS)

Dagens citat; The only weapon you have is kindness.



Älskade vår ♥



Det är så skönt att all snö snart är borta!
Snart kan man gå ut utan jacka och ta på snyggkängorna :D
Läääääängtar ihjäl mig !!!

Snart ska jag tvinga ut nära och kära på en liten fotostund :P De innebär vänner och familj. Bara så alla är medvetna om detta haha. Så om de finns frivilliga där ute så får ni gärna maila eller kommentera detta inlägget :) Kostar inte en krona för dig/er om ni inte vill att jag ska skriva ut bilderna på fotopapper då ni får betala pappret :).


Det som göms i snö

Tänk på vad ni kastar i naturen! Det är aldrig roligt att gå ut och mötas av hundbajspåsar, godispapper, skräp och pant flaskor! Någon sa en gång "ÄSCH.. om jag inte skulle göra de så skulle de inte finnas något jobb för de som måste städa upp de!!" Resonerar man så tycker jag man är riktigt ovettig då man inte inser vad som händer med jorden vi går på när vi gör så. Vad är de vi lämnar efter till våra barn!?

Händer att även jag får lust att kasta skit när jag inte orkar bära på det, och det händer att jag gör det. Oftast är det rent papper som förmultnar. Men nu är det slut på de!! I want to be a better person :) Do you ?


Bildbank

Har köpt en tidning som heter "Photoshop guiden" och läste om något kallat "Bildbanken". Bildbanken innebär i korfattad text att man har en bunt bilder på texttur. Så idag bestämde jag mig för att påbörja en sådan bank :) Jag har tagit kort på allt från stenar till grena och barr! Meningen med denna bildbank är att man ska lägga dessa bilder över andra för att få en annan mer konstnärlig känsla :)


Här ovan ser ni två bilder där jag använt en av bilderna jag tog som "filter" :)
Bilderna är i övrigt lätt redigerade i "Camera Raw"


Spaweekend

(Ursäktar kvalitén på bilden)
Helt underbar helg♥


2009-04-02

Den bilen som Samuel hade haft (ford fiesta ST) hade vi precis kört av vägen med (27/3-09). Så vi skulle upp och kollat på en Ford Focus ST till Samuel i Örebro.
De hade bestämt att bilen var Samuels, nu skulle vi hem. Han frågar mig något i stil med "Om man vill något är de inte bara att köra påt då?" och jag svarade att jag tyckte verkligen man ska köra på om de är något man verkligen vill. Så på vägen så ser han en vacker liten insjö och svänger av vägen utan att säga något. Han springer typ ur bilen och börjar leta i gräset efter något. Jag frågar en och samma sak hela tiden "Va gör du?!?" 

Resultatet:


Han håller upp denna hemma byggda kotteros och säger "Jag har tyvärr ingen riktig ros, men jag hoppas denna duger". Jag frågar väl något i stil med "Till vad?!?!" Men som ni ser på hans enorma leende så fick jag inte ut så speciellt mycket utan vi båda bara garvade och va supernervösa hhaha ♥

När vi kommer hem till min stuga så har vi busat massa i bilen men inte riktigt vågat klämma ut va som hänt haha. Så jag går in på toaletten och ställer mig framför spegeln och ska kolla så att allt är där de ska ;) och Samuel ställer sig bakom mig, tittar in i mina ögon genom spegeln och frågar något i stil med "Har du en pojkvän?!". Ställd som jag blev och nervös som jag var så fnittrade jag som en lite skolflicka. Försökte springa undan och gömma mig för att slippa svara på frågan haha men tillslut blev de en liten puss och en kram (efteråt minns jag så väl att Samuel lutade sig bak och titta på mig med världens leende och sen börjar asgarva för att sen krama om mig hårt ♥ :D )


(detta var några veckor innan vi blev tillsammans
Så blond en en gång varit :) )


Tidsinställt :)

Här har ni en ledtråd till vad vi ska göra idag :) Samuel och jag ska gå under jorden. Vi ska bo på hotell på hemlig ort äta gott och bara vara vi! Varför?? Jo för idag är det våran 2 årsdag :) Lite senare kommer ett annat tidsinställt inlägg på hur vi blev tillsamman :D (för er som vill läsa om det)


"Det är Gurkan som e normal"

Läste precis en artikel om Gurkan Gasi som deltar i BigBrother i år. Det kan väl tyckas vara dubbelmoral nu då när jag faktiskt precis lagt upp två inlägg om kläder :P Men det är helt klart värt att läsa :)


Nelly

Två av mina senaste köp :) Den till höger kommer nog användas sönder nu när våren kommer!!  Den till vänster är lite i de "finare" så den kommer användas vid lite finare tillfällen :)

Båda klänningarna kommer från Nelly


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!