Fin besökNya koppen då va!

img_4092 (MMS)

Nya koppen då va!Städar

När man städar hittar man alltid något..
Hittat massa saker jag glömt bort att jag hade.
Bland annat detta fina vykort från min underbara syster ♥
Fick det 2008 när jag flyttade till min stuga. Min vändpunkt i livet kan man säga. Stugan betyde mycket för mig och jag saknar den väldigt ofta faktiskt. Det var som mitt egna lilla hus. Min frihet och min trygghet.

Tack underbara syster för att du finns. Att även om detta är något du skrev för snart 3 (??!) år sedan. Även om vi inte träffas så ofta så hoppas jag att du vet att jag tänker på dig nästan varje dag♥


Bildbomb

Testade mitt lånade objektiv lite lätt idag.
Slutade med att jag gjorde bott mig lite i skogen när de kom en promenixare med underbart söt hund ;)

Mitt tycke om objektivet?!
Nja. De objektiv jag har själv har mycket bättre skärpa, fått försöka rädda många bilder. Men jag älskar blickfånget, 80-200 f/2,8. Helt underbart! Ljus känsligt på precis rätt sett och älskar den stora zoomen. Detta är ett gammalt slitet objektiv. Men kan nog tänka mig att en ny variant av samma slags objektiv kan komma dyka upp i min kamera väska vid nästa inköp ;)

Hade hoppats få se några djur, i alla fall en fågel eller ekorre, men de har nog gått i ide allesammans :O
Sjukt besviken blev jag :P


Har man inget motljus skydd får man göra ett

img_9923 (MMS)

Har man inget motljus skydd får man göra ettFIT

Hoppas ni gillat dagens inslag ;)


Är detta något ni vill se mer av ?? 
Vet att jag, så fint som syster påpekat, att jag inte hållt mig till varje timma. Detta trotts mina larm på telefonen.

I morgon blir det fotoprommenad och testa ett objektiv jag fått låna av en bekant ♥
Puzz på eder!


Fortsätter med våran lilla bok <3

img_2712 (MMS)

Fortsätter med våran lilla bok <3City gross

img_0479 (MMS)

City grossPrecis duschat ;) Nu ska vi torka och sen ...

img_7438 (MMS)

Precis duschat ;) Nu ska vi torka och sen äta lite!Springer för fulla muggar. Snart cool down...

img_7000 (MMS)

Springer för fulla muggar. Snart cool down sen lite styrka.Klippa och klistra! Var ett par månader se...

img_7620 (MMS)

Klippa och klistra! Var ett par månader sedan vi kom hem så ansåg de vara dax för vår napa bok!FIT = Foto I Timman Idag kommer ni få följ...

img_3094 (MMS)

FIT = Foto I Timman Idag kommer ni få följa mig en hel lördag ;) Som några kanske förstod så tog jag sovmorgon idag, jobbigt att gå upp 6 varje dag i en hel vecka !Jobbig vecka


Denna veckan har inte varit ultimat.
Men nu har jag en helg att återhämta mig. Vara för mig själv. Kanske ta en egen skogspromenad med kameran och bara vara. Men även kanske hoppas på lite egentid med den jag älskar♥
På måndag är en ny vecka med nya chanser att bli ett bättre jag :)

För övrigt så ska jag ha en "FIT" i morgon.
Vad detta innebär ser ni i morgon !
Puss


Iphone + heminredning

Våra senaste köp hemma in Casa de Sandared! :)
Fick ett allmänt "jag-trivs-inte-för-det-finns-inget-som-gör-detta-hemmet-vårat" ryck! Stackars Samuel fick lyssna på mig när jag är som allra mest knas. Jag bara tjatar på hur vi inga foton har på väggarna och alla våra grejer är överallt och ingenstans. Ingen ordning och vi har inte äns packat upp allt sedan vi flyttade (FÖRRA ÅRET :O).

Så jag fick ett litet spel i torsdags natt ;)
Samuel förstod inte vad jag menade förrän vi i lördags kom hem med lite ikea möbler efter ett besök hos min älskade farfar ♥
Vårat hem gick från byggarbetsplats till användbart !!
Det är dock rörigt som ni ser, men så blir det när man köpt massa nya saker och inte vill att allt ska ligga på soffbordet samtidigt hehe. Plus att några saker ska upp i hyllorna ni ser på golvet nedanför skrivbordet.

Äntligen har jag en arbetsplats för datorn där jag kan redigera alla mina bilder utan att behöva fördärva ryggen. Tar ju några timmar att gå igenom en session med bilder hehe.

Sen snart 2 veckor sedan har jag dessutom lånat ut min lilla bebis ♥ (G12)
De börjar märkas haha. Stoppar ner handen i handväskan när jag ser något när jag är iväg och upptäcker att den är borta... Saknar ♥

Men den verkar i alla fall komma till god nytta !
Har dock ångest över alla inställningar ;) haha.
Pussis Kramis!


(Tillägg för syster klagade... G12 heter nu mera Greta och D300S Denise. Och JA det är tjejnamn din Antifeminist!)


Helt otroligt mysigt!Nu var de ett tag sedan sist som jag skrev...

img_2392 (MMS)

Nu var de ett tag sedan sist som jag skrev igen. Har endel att visa och berätta :) Bland annat var jag på gekås i fredags och Ikea i lördags! Ni kan nog ana ;) puss på er <3Aga, ja eller nej?!?

Läste precis [detta] inlägget från en bekant i Jönköping.
Vill gärna se er reaktion om ni orkar läsa allt.

Handlar om Sara, hennes två småflickor (den yngsta näms speciellt i detta inlägg) och hennes nya pojk.
Det är jobbigt att vara småbarnsförälder och Sara är öppen med mycket som händer i hennes och Jonny´s liv. Detta gör att andra vill komma med tips och råd på hur hon ska hantera olika situationer.

Jag fick väldigt starka känslor när jag läste just detta inlägget och rekomenderar er att läsa.


Ett urval bilder del 1 ♥Samuel bjöd ut mig på restaurang <3  Värld...

img_2691 (MMS)

Samuel bjöd ut mig på restaurang <3  Världens finaste sambo, fästman och prins !!Facebook

Screw it! :)
Detta meddelande är tidsinställt, det är samma tid som jag skriver detta som det pupliceras men det är skrivet Onsdag 2/11. Jag har som kanske någon märkt försvunnit från Fejan. Jepp, jag har gjort en "Alma", borde kallas en "syster" eller något :P. Anledning?! Äsch! jag är så jäklars trött på den sidan. Kollar den i och för sig nästan varje dag vid tråkiga stunder men inte för att göra något specifikt. Det händer inget jag känner att jag drar nytta av där längre. Känns som att det mer och mer börjar bli/är ett liv för vissa. Ser folk som uppdaterar sin status var tredje minut (!?!). Säger som en klok människa en gång sa;

"Jag vill inte börja berätta en sak för någon och sen få reaktionen 'ah jag såg det på facebook', än mindre vill jag vara någon som står och lyssnar på någon som berättar något som jag läst på facebook"

Sen en annan sak. Jag är inte speciellt aktiv. Jag skriver inte med någon, ingen skriver direkt med mig. Så jag känner inte behovet av det. Enda anledningen jag är inne är för att jag har tråkigt, sen läser jag bara "topp-nyheterna" och måste ju säga att jag inte bryr mig om alla smådetaljer. Visst mysigt, trevligt gulligull.. men varje dag? Finns ju för farao folk som uppdaterar när deras barn bajsat eller bytt blöja 20gr om dagen!!??

Nä helt enkelt inget för mig, inte längre :)
Vill man ha en uppsats på vad någon gjort en hel dag rekomenderar jag de att skaffa en blogg, där de kan förklara de intressanta i de hela med att de bytt blöja 20gr om dagen, eller vad som fick sin kompis att gå bananas och asgarva ! ;)
Inget mer FB på ett bra tag för mig i alla fall.


Fotoprommenad i sandared med Mia <3

img_9863 (MMS)

Fotoprommenad i sandared med Mia <3Världens bästa <3

img_3003 (MMS)

Världens bästa <3Göteborg med den jag älskar!

Sitter på en restaurang i Göteborg just nu. Ska kolla på filmen footlose :) tänkte låtit Samuel bestämma idag men hans val var fulla, då fick de bliva en film vi båda ville se vilket är mycket mysigare!! <3Sämsta uppdateringen äääver!

Förlåt men jag tror jag helt tappat suget på att blogga. Har haft väldigt mycket på mitt fat nu de senaste, tankar, jobb, stess, hemma fix och smärtor. Fick UVI nu för miljonte gången i mitt liv för någon vecka sedan och den tog helt ärligt sista musten ur mig.
Bloggen kommer därför sist nu mera, sitter för övrigt sällan vid datorn (skaffat mig en nörd fån som funkar utmärkt som surfplats). Plus att kameran legat på hyllan mycket då den mesta delen av min lediga tid så har jag legat på soffan och försökt återhämta mig.


Hoppas ni har översende med detta


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!