JAG LEVER :D

|| Alla bilder är tagna med Canon G12 ||


.. För den som undra då ! ;)
Har haft mycket annat för mig bara. Tex. igår så var jag i Götelabörg med min vän Simon. Riktigt trevligt. Vi åkte för att köpa bil åt honom. När han provkörde bilen stod jag kvar på parkeringen och tog dessa höstiga bilder! Även om jag inte lägger upp många bilder här så har jag 1.000 -tals sådana häringa bilder på lager !


I Onsdags la jag extrema pengar på en hårbehandling! Satt 4 timmar i frisörstolen !! Snacka om att jag hade värk i ryggen efteråt (fortfarande). Men hoppas håret blir fint ! Det är en keratin behandling för att håret ska "åretställas" till sitt normala efter hårfärgning och dagligt slitage. Detta skulle göra så att håret blir lättare att underhålla, klarar mer slitage och ska inte behöva klippas på 3-6 månader om jag sköter de rätt nu ! Kostar lite pengar men ska vara riktigt bra har jag hört så jag testar ! Återkommer med en hårbild inom en kort framtid !


Måndag ännu en gång

Alla bilder är tagna med Canon G12

Vet inte riktigt vad jag ska skriva en dag som denna. Hänt mycket denna helgen. Lite av varje i vardera bägare. Ni ser ju de "glada" grabbarna på bilderna ovan haha. Nä, de prata bilar (saab 9-3 för att vara exakt). Jag är ju så förtjust i detta ämne så jag engagerade mig extremt och ville verkligen föreviga detta ögonblick. Så störde dom lite med min kamera, därav dessa fina miner.
Ny vecka, nya chanser och nya möjligheter!


Hemmakväll, multi besök och bio

Orkade verkligen inget i fredags :P
Satt och snacka med min syster hela eftermiddagen och på kvällen blev det myskväll med idol och film. Riktigt nice ! Det är gott att inte göra något för en gångs skull.

Som ni ser på bilden ovan så kidnappade vi fröken Mary och vandrade ut i skogen en stund igår. Saknat denna tös ♥ Bra tag sedan sist vi sågs nu! Efter detta lilla spektakel åkte vi hem för att baka paj och åka hem till Emma. En gammal klasskamrat från gymnasiet till mig. Vi har inte setts på hur länge som helst men ändå bor vi i samma stad. Ska få äran att fotografera henne och hennes mysiga kille på deras bröllop nästa år ♥ 
Skojsigt!!


ElPhoto.se

Nu är jag lite trött på skiten :P
Suttit i över en vecka och försökt få hemsidan att bli så som jag gjort den i programmet på datorn. Men nääää  då ! Den ska j*vlas och inte alls bli så som jag vill att den ska se ut!!!!! *arg*

Ska ge de ett försök till sen måste jag seriöst leta upp någon som vill rätta till den åt mig! Kanske göra ett lyft på den också?! Har en tjej i åtanke men jag vet inte helt om jag vill betala för att få ordning på den när de förmodligen är något enkelt som är fel >.<

Irritation... helt enkelt.

Har inte skrivit så mycket det sista. Har haft annat för mig helt enkelt !
Satt i fredags förra veckan med våra semesterbilder. Gick igenom alla. Och eftersom jag envisas att fota i raw för att få bästa slutresultat så måste jag också fixa färgerna i alla bilderna för att de inte ska vara "grå". Mer än 3-4 timmar. Min hand såg ut som en kråkfot och mina ögon va stora som hus haha. Samuel försökte prata med mig men han lyckades inte så bra :P

Sen har vi ju lagt golv med. Kom på den briljanta ideen att vi ska göra en grej varje helg nu tills lägenheten är klar. Så förra helgen va de golvet i hallen. Denna helgen kommer de bli riva tapet och sätta upp ny där de inte blev bra sist. Veckan efter de kommer vi att sätta upp lister i taket osv.

Någon timma per helg tycker jag att det är värt för att få de bra! :)


Har varit småförkyld hela veckan utöver detta. Inte jätte kul. Men har inte varit lika illa däran som Samuel. Men sen tar jag ju Kan Jang och dricker mycket te ;) Så blir de när man är enveten. Hade en grym migränn som inte ville ge sig i måndags dessutom. Lättade lite mot kvälls slutet dock. Har ju min man som finns till hands för mig när ja inte mår bra ♥


Inspiration !

Vårat gym och våra förmåner! :)
Ska bli så skönt att tillfriskna och gå dit med min högra hand igen! Det finns inget mysigare sett att träna på än att göra de med någon man älskar. Väldigt motiverande måste jag säga! Längtar redan till nästa gång :)


Tränar du? :)


Laminat

Provlägger
Detta är vad jag sysselsatt mig med när Samuel jobbat. Är faktiskt lite stolt! :) Samuel har ju självfallet hjälpt till men jag har gjort minst 80% av jobbet! Visst blev det fint?? :D Nu ska det bara upp någon ny våd på väggen där tapeten blev kass och sen ta upp lister. Sen är hallen klar ! Sen ska vi bara göra om samma gej i sovrummet och köket!


Flygrädsla

Jag har en grym flygrädsla. Eller i alla fall för starten och landningen. Sist vi flög ner till Cyper hade jag typ värsta magont och mådde dåligt hela tiden på flygplatsen. På vägen hem skakade planet något fruktansvärt, kändes som om vi skulle snurra runt vid några tillfällen. Samuel hade typ en mosad hand efter. Jag försökte sova "bort" rädslan. Men gick ju inte så bra eftersom jag inte kunde somna!! :(


Nu har jag ju självfallet fått vatten på min kran. Att flyga är farligt och även de mest godhjärtade av alla människor kan råka illa ut i ett flygplan. Världen är inte rättvis. Visste ni att Stefan bara var 31 år? Att han hade två små barn?? Att han gifte sig nyligen (i sommar)? Att han satt ett stort spår i mångas hjärtan? 


Det skär i mitt hjärta när jag tänker på hans fru och hans små barn. Hade inte önskat min värsta fiende att den ska få förlora någon den älskar eller att deras barn ska få växa upp utan pappa.


Nu vet jag att jag bara pratar om Stefan och inte övriga som var med i olyckan. Men ska jag vara ärlig så vet jag inte vilka dom var och försöker att inte tänka på självaste faktumet att de va extremt många människor som dog i den olyckan. Anledningen är att om jag tänker på de lika mycket som jag tänker på att Stefan dog så kommer jag gå under. Har gått som i en dimma på jobbet och inte riktigt fungerat som jag ska.

All kärlek till ofren..


R.I.P. Stefan Liv

Du får min kärlek och min respekt!♥
Vill skänka en minnesbild av denna otroligt härliga människa!! Som sann jönköpings piga skär de i hjärtat av att veta att denna härliga själ lämnat vår jord i en så tragisk olycka. Alla som vet vem Stefan var vet vad detta är för förlust.

Har inte ett stort hjärta för sport eller ishocky, men när jag sett att Hv varit i final har jag försökt följa det på ett eller annat sett. Stefan är/va Hv71. Kommer sakna dig och ditt stora hjärta ♥
Kommer alltid minnas -08 i xr3i och dig dansandes ♥


ElPhoto.se


Nu är sidan upp och ni är välkomna att titta in :)
Har fortfarande lite att pilla klart och några saker kommer komma allt eftersom. Så håll utkick ;) Faktiskt hyfsat nöjd med upplägget och mina bilder!
www.elphoto.se


Uppdatering:
Bara för att jag är så självkritisk och aldrig kan bli nöjd med något har jag redan börjat med en ny hemsida ;) Den andra "duger" men det är några saker som jag stör mig på och som inte kommer gå att ändra så jag har börjat göra en ny från grunden. Har min vision om hur jag vill att den ska se ut.

Ni kommer fortfarande att kunna gå in på denna sidan, men ville bara informera att den förmodligen kommer uppdateras innan nästa vecka :)


Sommar slut

Sommaren har börjat vända och hösten börjat att komma. Det är fortfarande plusgrader ute och solen skiner men det är inte samma varma vindar som omsluter oss. 

Var nere vid Sandareds sjön och fotograferade aningen. Blev väldigt nöjd med min D300s resultat. Har ännu inte kollat på min G12'as bildresultat. Men en sak är säker och det är att jag inte allt gillar bildbehandlingsprogrammet som följde med den!! Usch! Förstår mig inte alls på de och vill helst av allt bara öppna alla mina bilder i PS, men de går ej med dessa pga någon bugg.


Nattfotografering

Nikon D300s + Tamron 28-75mm f/2.8


Fotograferade lite från bilen påväg mot lägenheten direkt efter jobbet. Prickarna ska föreställa stjärnor ;) hehe. Hade inte något stativ och la kameran bara på en parkbänk! Funkade ju .. typ ! Men fint blev det :)

Nu är det helg. Jag har spänderat förmiddagen med att städa, diska och hänga tvätt. Hoppas ni har något skojit planerat. Själv ska vi nog se på bio, Försvunnen om jag förstod min älskade sambo rätt. Alltid mys pys ♥ Dags att ta igen all missad tid tillsammans


Direkt från hjärtat

Sitter här och borstar mina tänder med min blålysande tandborste och funderar på saker som händer här i livet. Hur en annan människa kan påverka en så pass mycket. Positiva ord har alltid lite svårare att fastna än negativa.

Oavsett om en person säger något negativt om eller till en så påverkas man. Det spelar ingen större roll om personen säger det för att vara elak eller inte, kanske rent av säger det bara för att retas eller provocera. 

En del av dessa människor som försöker skydda sig gentimot denna typen av kommentarer kan verka som om de blir arga eller irriterade. Men i själva verket är de bara ledsna eller sårade. En slags försvarsmekanism. 

Du kanske tycker du gjort något som är riktigt bra, eller att du kanske gjort ett framsteg. Men någon du möter kanske säger något som "okej" när du ska visa upp din prestation. Man känner sig snabbt nedtryckt, nedstämd och inte alls lika duktig längre.

Kanske du försöker komma in i ett samtal mellan ett par personer för att du känner dig ensam, men så fort du börjar prata så skrattar dessa människor och undrar varför du lägger dig i. Medan allt du ville var att de skulle prata med dig.


Klumpiga människor. Talar innan de tänkt eller säger saker de egentligen inte menat. Det är människor som andra har svårt att förstå sig på. De skrattar åt en och tror man är dum. 
Dessa människor som tror på allvar att en klumpig människa är dum borde ta sig en andra titt i spegeln. Klumpiga människor är ofta enligt mig de som är lite försiktiga eller blyga. De som helt enkelt är rädda för något. Man gör misstag när man är rädd, stressad eller nervös.. Man kanske bara vill passa in?!


"Dina ord sårar om natten även om dom inte ens är elaka"
Kvällstankar som spirar iväg så här på kvällskvisten...


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!