Jimmy eat world

Såg denna på jobbet igår, en kollega som tipsa om detta band. Föll pladask. Lyssnat på dom i en timma eller något nu :) Helt fast! Fick mer sug så nu ligger dom i spotify på en helt egen lista ! Kan va bra positiv löpar musik!


Fått höra x- antal gånger denna veckan att jag har tur och borde vara lycklig med vad jag jobbar som. Inte många tjejer som är truckförare! Dessutom får jag jobba med nästan bara killar, vilket alla män jag möter säger borde vara en dröm! Vet inte riktigt där ;) Det är ju väldigt roligt att jobba med killar faktiskt. Men jag hade gärna haft lite kvinnligt stöd av min lilla Malin ibland ♥ Hon är så taskig som bara vill vara ego och plugga ;)
Kan bli ett och annat sex skämt för mkt ;)
Man blir nästan lite störd av att umgås i en sån värld. Nästan så man själv glömmer bort att man faktiskt är tjej! Man får en mer bonnig attityd hehe. Eller jag får.

JUL snart :)
Längtar till jönköping. Saknar de oerhört mkt just nu. Saknar nog staden lika mkt som folket. Funderar på att kanske bo på hotell en vecka eller något där när jag har råd. Pratade som senarst förra veckan med en kollega om varför Jkpg är så bra! Höll på att fälla en tår (men de vet inte han heehe). Det är lite kännsligt. Speciellt nu efter vad som hänt de senaste året.
Finns mkt jag inte skriver här som jag vill få ut
Men det kommer nog gå till min kära vän lise någon dag ♥Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!