Direkt från hjärtat

Sitter här och borstar mina tänder med min blålysande tandborste och funderar på saker som händer här i livet. Hur en annan människa kan påverka en så pass mycket. Positiva ord har alltid lite svårare att fastna än negativa.

Oavsett om en person säger något negativt om eller till en så påverkas man. Det spelar ingen större roll om personen säger det för att vara elak eller inte, kanske rent av säger det bara för att retas eller provocera. 

En del av dessa människor som försöker skydda sig gentimot denna typen av kommentarer kan verka som om de blir arga eller irriterade. Men i själva verket är de bara ledsna eller sårade. En slags försvarsmekanism. 

Du kanske tycker du gjort något som är riktigt bra, eller att du kanske gjort ett framsteg. Men någon du möter kanske säger något som "okej" när du ska visa upp din prestation. Man känner sig snabbt nedtryckt, nedstämd och inte alls lika duktig längre.

Kanske du försöker komma in i ett samtal mellan ett par personer för att du känner dig ensam, men så fort du börjar prata så skrattar dessa människor och undrar varför du lägger dig i. Medan allt du ville var att de skulle prata med dig.


Klumpiga människor. Talar innan de tänkt eller säger saker de egentligen inte menat. Det är människor som andra har svårt att förstå sig på. De skrattar åt en och tror man är dum. 
Dessa människor som tror på allvar att en klumpig människa är dum borde ta sig en andra titt i spegeln. Klumpiga människor är ofta enligt mig de som är lite försiktiga eller blyga. De som helt enkelt är rädda för något. Man gör misstag när man är rädd, stressad eller nervös.. Man kanske bara vill passa in?!


"Dina ord sårar om natten även om dom inte ens är elaka"




Kvällstankar som spirar iväg så här på kvällskvisten...


Postat av: Mia

<3

2011-09-01 @ 19:04:34
URL: http://maryhline.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!